Aquasome® Liposomaal Vitamine D3 3000 IU - 30 pouches

Aquasome® Liposomaal Vitamine D3 3000 IU - 30 pouches

€ 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Vloeibaar Liposomaal Vitamine D3

Vloeibaar Liposomaal Vitamine D3 heeft een hoge biologische beschikbaarheid door inkapseling van het actieve ingrediënt in liposomen. Met natuurlijke citrus-smaak.

Vitamine D3

Door o.a. kleding en zonnecrèmes krijgt het lichaam weinig kans om D3 aan te maken. Veel mensen en vooral kinderen kunnen hierdoor een tekort aan D3 krijgen. Vitamine D3 zit o.a. in vette vis. Vitamine D3 draagt bij aan opname van calcium en stimuleert hiermee de groei en ontwikkeling van botten. Daarnaast ondersteunt het een normale werking van het immuunsysteem, een normale werking van de spieren en speelt het een rol in het celdelingsproces.

Liposomaal

Liposomen zijn minuscule bolletjes met een holle binnenkant. De buitenkant is gemaakt van fosfolipiden, net als ons celmembraan. Fosfolipiden beschermen de stoffen binnenin tegen de aantasting van maagzuur en leverenzymen en zorgen voor een hoge biologische beschikbaarheid.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 maal daags 1 stick innemen.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 30 stuks
EAN-code 8717677967261
Productkenmerk Vegan
ingrediënten Gezuiverd water, Fosfatidylcholine (zonnebloem Lecithin), zoetmiddel: Met stevioglycosiden uit stevia, natuurlijke citrus-smaak, appelzuur, vitamine C (ascorbinezuur), verdikkingsmiddel:xanthangom, Erythritol, vitamine D3, kaliumsorbaat, menthol, curcumine 20%.
voedingswaarde per Stick (3,5ml)
vitamine D 3000 IU 1500%*