Ontvang twee gratis bio vruchtensapjes bij elke bestelling vanaf €50, Shop hier.

Dit zijn onze ambassadeurs:

 

Duurzame producten die bijdragen aan een universele stijl van gezond leven betekent dat wij producten ontwikkelen die in dat plaatje passen. Wij kunnen natuurlijk zelf goed vertellen hoe elk product bijdraagt aan jouw persoonlijke doel, maar wij laten het liever onze ambassadeurs vertellen. Van professionele sporters tot culinaire kunstenaars.

 

Bjorn Kellerman - International Fieldhockey player Dutch team & SV Kampong

Ik ben een spits pur sang en ben mijn hockeyloopbaan begonnen bij HC Zeewolde. Vervolgens speelde ik voor Amersfoort, SCHC, Rotterdam en speel ik nu voor SV Kampong. Daarnaast heb ik voor diverse Nationale jeugdselecties gespeeld en maak ik nu deel uit van het Nederlands Elftal en bereid ik mij voor op de Olympische Spelen in Tokyo.

Lees meer

 

Lenna Omrani - Foodie en student Voeding & Diëtiek

In mijn ogen draait het om het voeden van je lichaam én geest. Het liefst met pure en plantaardige producten. Zo hoop ik ook jou om een gezond eetpatroon, maar ook een gezonde relatie met voeding te ontwikkelen. Ik deel heerlijke recepten, informatieve artikelen en tips om weer lekker in je vel te zitten!

Lees meer

 

Stefanie Klaver - Orthomoleculair Diëtist

Stefanie Klaver is geruime tijd actief als orthomoleculair diëtist en sinds oktober 2016 eigenaresse van Klaever Health. In het centrum van Amsterdam kan je bij Klaever Health terecht voor personal training, voedingsadvies, supplementen, juices, smoothies en smoothie-bowls. Stefanie heeft uitgebreide kennis op het gebied van voeding en het gebruik van supplementen.

Lees meer

 

Isabel Boerdam - Food & Lifestyle blogger

Als je vegetariër of veganist bent, kan het binnen krijgen van voldoende eiwitten soms best een uitdaging zijn. Zeker wanneer je actief sport en je spieropbouw wilt ondersteunen. Daarom ben ik zo blij met de hoge kwaliteit proteïne poeders van Mattisson. 

Lees meer

 

Saskia Koopman - Foodblogger & Psycholoog

Ik ben psycholoog en ervaringsdeskundige als het gaat om ondervinden welke impact ons eetpatroon kan hebben op ons energieniveau! Van een overdaad aan suiker en lege calorieën worden we suf, energieloos en als we niet oppassen ook wel een beetje ongelukkig.
 
 

Mirna van Donselaar - Voedingscoach & Huidcoach

Mirna van Donselaar is eigenaar van Beauty- & Wellness PR-bureau Cosmetitext PR. Tevens is ze eigenaar en hoofdredacteur van een blog, schrijft ze als trendcolumnist en werkt ze als trendwatcher op het gebied van beauty, wellness en gezondheid in opdracht van diverse media. 

Lees meer

 

Karlijn Visser - Hoofdredacteur Holistik

Wanneer je advies geeft over lifestyle en ervoor wil zorgen dat jouw volgers het beste uit zichzelf halen, is het belangrijk om goed op voeding te letten. Blogger en lifestyle journalist Karlijn Visser beseft zich dit en vertelt over haar ontbijt en health trends. 

Lees meer

 

Tina Redder - Foodblogger & Voedingsdeskundige

Mijn naam is Tina Redder, ik ben in de eerste plaats moeder maar ook een yoga liefhebber en een enthousiaste planteneter. Ik ben op zoek naar een gezond, gebalanceerd en puur levensstijl voor mijzelf en mijn gezin. Op mijn website deel ik mijn passie voor gezondheid en lekker eten.

Lees meer

 

Marjolein Buis - Rolstoeltennisspeelster

Marjolein Buis weet wat het betekent om te winnen en wat je ervoor moet doen om de wereldtop te bereiken. In 2012 deed zij voor het eerst mee aan de Paralympische Spelen in Londen en in 2016 reisde zij af naar Rio de Janeiro. In het voorjaar van 2017 behaalde zij de dubbeltitel in Japan en een week later in Korea. 

Lees meer