Rozenbottel 500mg - 90 capsules

Rozenbottel 500mg - 90 capsules

€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Rozenbottel?

De rozenbottel is de vlezige vrucht van een roos. De vorm en de kleur van de vrucht kunnen variëren en zijn afhankelijk van de herkomst. De roos komt voor in Europa, Azië, Zuid-Amerika en Noord-Amerika. De botanische naam voor de rozenbottelstruik is Rosa Canina, dat betekent´Roos van de Hond´of´Hondsroos´. De plant heet zo omdat de wortel vroeger werd gebruikt om beten van dolle honden mee te behandelen.

Bron van Vitamine C

Rozenbottel is een rijke bron van Vitamine C dat bijdraagt aan een goede weerstand*, ondersteuning biedt voor de vorming van collageen dat helpt om de huid van binnenuit te versterken*, versterkt het immuunsysteem* en ondersteunt een normale psychologische functie.*

Bron van Ijzer

Rozenbottel is een bron van ijzer. Ijzer ondersteunt de aanmaak van rode bloedcellen*, ondersteunt een normale cognitieve ontwikkeling*, energiebooster* en ondersteunt een normaal werkend immuunsysteem.* Rozenbottel is ook verkrijgbaar in poedervorm.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1-2x daags 1-3 Rozenbottel capsules tijdens of na de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 90 caps
EAN-code 8717677962372
Productkenmerk Vegan
ingrediënten 98,04% Rozebottel Olie, 1,96% Natuurlijk Vitamine E, Gelatine capsule met glycerine.
voedingswaarde per capsule
rozenbottelolie 500 mg
vitamine E 10 mg 83%