Ontvang twee gratis bio vruchtensapjes bij elke bestelling vanaf €50, Shop hier.

Post-workout

Na een stevige sportsessie is de juiste voeding belangrijk om je energielevels aan te vullen en spierherstel en spiergroei te bevorderen. Een post-workout shake, maaltijd of snack zorgt ervoor dat je de juiste ingrediënten binnenkrijgt om optimaal te herstellen van je training. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meer over Post-workout - Sportvoeding

 

Wat is een post-workout?

Een post-workout is een maaltijd of supplement dat je inneemt na het sporten. Het doel van een post-workout is je lichaam voorzien van de juiste voedingsstoffen om zo snel en goed mogelijk te herstellen. Een post-workout bevat een juiste verhouding van de macronutriënten vetten, eiwitten en koolhydraten. 

 

Wat zijn de voordelen van een post-workout?

Een goede post-workout maaltijd helpt bij het tegengaan van spierpijn, het aanvullen van het spierglycogeen (energievoorraad), het verhogen van de spieropbouw en het tegengaan van spierafbraak. Met een post-workout haal je dus meer uit je sportsessie. 


Post-workout kopen?

Wij hebben een biologische post-workout recovery blend in ons sportvoeding assortiment. Deze post-workout bevat een mix van plantaardige superfoods die jouw lichaam ondersteunen om zo goed mogelijk te herstellen van een workout.