Gebruik de code GRATISGEMBER voor een gratis fles Ginger Boost bij elke bestelling vanaf €75.

5-HTP met Vitamine B1 & B6 - 200mg - 60 capsules

5-HTP met Vitamine B1 & B6 - 200mg - 60 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 24,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Gratis advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is 5-HTP met vitamine B1 en vitamine B6?

5-HTP is een aminozuur en is een voorloperstof voor de neurotransmitters serotonine en melatonine. Serotonine is een van de belangrijkste neurotransmitters in de hersenen en regelt onder andere je stemming en gedrag. Een tekort aan Serotonine kan de oorzaak zijn van verschillende klachten als depressie, stress, gebrek aan libido en paniekaanvallen. De neurotransmitter Melatonine regelt onder andere het dag en nachtritme, hormoonafgifte en de lichaamstemperatuur. Wanneer mensen een tekort aan Melatonine hebben kan dit zorgen voor slapeloosheid. 5-HTP ondersteunt het concentratievermogen en kan helpen bij onrust.

Onze 5 HTP is verrijkt met vitamine B1 en B6 en goed opneembaar. Vitamine B1 draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme, een normale werking van het zenuwstelsel en een normale psychologische functie. Vitamine B6 draagt bij tot een normaal  een normale psychologische functie, de normale werking van het immuunsysteem, de vermindering van vermoeidheid en moeheid en de regulering van de hormonale activiteit.*

 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 tot 2 maal daags 1 capsule met water innemen. Niet geschikt bij zwangerschap(-swens) en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik. Koel, droog en afgesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Ingrediënten: Griffoniazaad extract, Thiamine hydrochloride, Pyridoxaal-5-fosfaat, Bioperine®, vegetarische capsules (HPMC).
voedingswaarde per capsule
5-htp 200 mg
bioperine 5 mg
vitamine B1 10 mg 909
vitamine B6 10 mg 714

Specificaties

Meer informatie
inhoud 60 caps
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8717677965274

Reviews