verberg productcategorieen

universalhealthstyle

6 gezonde Latte kruiden mixen

6 heerlijke Latte’s

Goldenmilk is op basis van kurkuma. Kurkuma wordt al eeuwenlang in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt. Eén Goldenmilk is verrijkt met de medicinale reishi paddenstoelen de Goldenmilk Sweet is verrijkt met kokosbloesemsuiker en kokosmelkpoeder. De Matcha Latte, Beetroot Latte, Maca en een Mushroom Latte zijn ook heerlijke vervangers van koffie en thee.

Kurkuma Latte “Goldenmilk”     Reishi – Ceylon kaneel
Kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd. Deze blend is verrijkt met ceylon kaneel en de medicinale reishi paddestoelen en heeft een kruidige smaak.

Kurkuma Latte “Goldenmilk gezoet”      Ceylon kaneel – Kokos
Licht gezoete kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd en verrijkt met ceylon kaneel. Door de toevoeging van kokosmelkpoeder heeft het een romige zoetkruidige smaak.

Matcha Latte       Gember –  Ceylon kaneel
Matcha is de enige groene theesoort waarbij het gehele theeblad in de vorm van poeder wordt gedronken. Deze blend is verrijkt met ceylon kaneel en gember en heeft een heerlijke zachte kruidige smaak. Matcha bevat EGCc en L-theanine.

Beetroot Latte    Gember – Cacao

Bietenpoeder en Cacao zijn de basis van deze Latte. Een heerlijke zachte smaak verrijkt met gember en anijs. Bietenpoeder is rijk aan vitaminen en mineralen.

Maca Latte     Cacao –  Ceylon kaneel
Maca en Cacao zijn de basis van deze Latte. De blend is verrijkt met Ceylon Kaneel en Lucuma. Maca en Lucuma hebben van nature een karamelachtige maak. Deze drank heeft een
lichtzoete smaak.

Mushroom Latte    Reishi – Cordyceps
Deze Latte bevat de medicinale en energie verhogende paddenstoelen Reishi en Cordyceps. Door de toevoeging van Cacao en Ceylon Kaneel heeft deze Latte een heerlijke smaak.

Hoe maak je je favoriete Latte?
2 theelepels poeder oplossen in warm water of (plantaardige)melk, voeg de resterende warme vloeistof toe. Om de Latte extra luchtig te maken kan je de Latte in blender mixen. Naar behoefte kan honing, kokossiroop of kokosbloesemsuiker worden toegevoegd. Een theelepel biologische kokosolie maakt je Latte nog romiger.

Klik hier voor het complete overzicht en om te bestellen.