AffiliateFan van onze producten?

Word affiliate van Mattisson

Ben jij ook fan van eerlijke, pure en topkwaliteit voeding en supplementen? Wil je hier graag meer over vertellen aan je volgers of cliënten, als affiliate of therapeut? Dan is het hoog tijd om samen te werken! Je kunt je nu aanmelden als affiliate bij Mattisson. Je krijgt commissie op elke bestelling die jouw volgers of cliënten plaatsen. Samen kunnen we nog meer mensen helpen op weg naar een gezonde levensstijl. Bij Mattisson word je met enthousiasme ontvangen - dat beloven we!

 


Als affiliate bij Mattisson ontvang je

Een aantrekkelijke commissie van 15-20% op elke bestelling die via jou binnenkomt.

Een vast aanspreekpunt waar je al je vragen kunt stellen en meer informatie kunt krijgen over onze producten.

Flexibele uitbetalingsopties, waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je jouw commissie wilt laten uitbetalen, al vanaf €50,-.

 

Word jij het gezicht van Mattisson?

Als affiliate ben je het gezicht van ons merk. Dat betekent dat jouw uitstraling naadloos moet passen bij ons merk, en vice versa. We gaan ervan uit dat we bij in ieder geval bij jou passen, anders zou je niet op deze pagina zijn beland. We kiezen ervoor om alleen samen te werken met ambassadeurs, affiliates, therapeuten, coaches en influencers die aansluiten bij onze merkbelofte.


Merkbelofte – zijn we een match?

Wij zijn ervan overtuigd dat goede gezondheid begint met goede voeding. Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang moet hebben tot hoogwaardige voeding, zodat een balans tussen mentaal en fysiek welzijn mogelijk is. Wij ondersteunen jou tijdens jouw reis naar een gezondere levensstijl en helpen je deze te behouden. Dit realiseren we met eerlijke, natuurlijke en pure producten, geïnspireerd door de rijkdommen van onze aarde, inheemse kennis en nieuwe ontdekkingen.

Bij alles wat we doen, hebben we oog voor zowel het welzijn van de mens als dat van de natuur. We maken weloverwogen keuzes bij het selecteren van onze ingrediënten en produceren een deel van onze producten in eigen huis. Bovendien zetten we ons in voor het minimaliseren van plastic in onze verpakkingen.

Op deze manier dragen we bij aan een gezondere en duurzamere wereld.

Voel jij je hiermee verbonden? Dan nodigen we je uit om in vier eenvoudige stappen onze affiliate te worden!

 

Word affiliate in 4 stappen

 


Stap 1

Meld je aan als affiliate via het formulier hieronder.

Stap 2 

Na goedkeuring ontvang je een e-mail om je wachtwoord in te stellen.

Stap 3

We maken een persoonlijke code en link voor je aan om te delen met jouw volgers en cliënten.

Stap 4

Stuur ons je persoonlijke gegevens in reactie op de automatische e-mail die je van ons ontvangt.

 

Zodra je aanmelding is goedgekeurd, krijg je automatisch een aantal e-mails. Hierin vind je bevestiging van je ambassadeurschap, extra details over het affiliate programma en de voorwaarden ervan.

Succes en welkom bij het Mattisson-team!