Hannah Vreugdenhil

Ontmoet onze ambassadeur Hannah Vreugdenhil! In januari 2012 transformeerde ze haar leven naar bewust en gezond. Als moeder is ze nu nog meer gericht op pure producten, met de ondersteuning van Mattisson-supplementen voor haar welzijn en energiebehoeften.

 

"In januari 2012 besloot ik mijn leven drastisch te veranderen. Van ongezond leven met het gevoel geleefd te worden, naar een gezond en bewust leven waarbij ik de touwtjes wèl in eigen hand had.

Zo startte ik mijn eigen gezonde catering, schreef ik drie bestseller kookboeken en lanceerde ik een vegan soepenlijn in de supermarkten. Je hoort het wel, voeding en alles wat daarbij komt kijken is mijn grootste passie.  

Helemaal nu ik sinds anderhalf jaar mama ben geworden. Tijdens mijn zwangerschap en nu ook tijdens het borstvoeding avontuur ben ik me nog bewuster gaan richten op pure en eerlijke producten. Daarom ook mijn grote liefde voor de producten van Mattisson.

In mijn dagelijkse ontbijtjes vind je de collageen, vezels en whey terug! Maar lieve mama’s (en ook niet mama’s), die last hebben van haaruitval of babyhaar… silicium is echt een life saver voor mij! Daarnaast zijn de nachten met de kleine meid nog steeds een uitdaging, maar ook daarvoor steun ik op de supportlijnen van Mattisson (denk aan de energie en hormoonsupport)!"

Bowl met Chia en Proteïne poeder

Shop the look

Recept Hannah
 

Shop the look

Hulp nodig bij je productkeuze?

Vraag orthomoleculair advies op maat

Lees meer

Kokosolie: van keukenkast tot beautygeheim

februari 13, 2024

Kokosolie: van keukenkast tot beautygeheim

Kokosolie wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn veelzijdigheid en talloze voordelen. Van de keuken tot de badkamer, kokosolie heeft zijn weg gevonden naar talloze huishoudens over de hele wereld, en dat is niet zonder reden. Met zijn rijke aroma en verzorgende eigenschappen biedt kokosolie een schat aan mogelijkheden die verder gaan dan alleen koken.

Silicium: mineraal en meer

juni 26, 2023

Silicium: mineraal en meer

Natuurlijke voedingssupplementen hebben de afgelopen jaren veel aandacht gekregen van mensen die streven naar een gezondere levensstijl. Eén van deze opkomende supplementen is silicium, een mineraal dat van nature voorkomt in verschillende voedingsmiddelen en in de aardkorst. Een silicium supplement kan een waardevolle toevoeging zijn aan je voedingspatroon. In deze blog leggen we uit wat silicium precies is, waar het voorkomt en wat de potentiële gezondheidsvoordelen zijn.

3 manieren om collageen toe te voegen aan je ontbijt

november 23, 2022

3 manieren om collageen toe te voegen aan je ontbijt

Hoewel steeds meer mensen kiezen voor een collageen supplement, krijgen we soms te horen dat mensen het lastig vinden om de inname hiervan onderdeel te maken van hun dagelijkse routine. In dit artikel vind je 3 manieren om collageen te verwerken in je ontbijt.

Wat is collageen en waar is het goed voor?

juni 8, 2022

Wat is collageen en waar is het goed voor?

We vinden collageen terug in onze huid, gewrichten, botten, spieren, haren en nagels. Maar waar is collageen precies goed voor en hoe zorgen we dat we er genoeg van hebben? In deze blog lees je alles over collageen.