Rick von Kriegenbergh
Ontmoet onze ambassadeur Rick! Rick is mede-oprichter van Hello Health Coaching en werkt samen met zijn partner Robin om mensen te helpen gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Ontdek welke supplementen Rick ondersteunen bij zijn gezonde levensstijl.
Rick combineert zijn expertise in sport, voeding en het bedrijfsleven om mensen te begeleiden naar duurzame gedragsverandering. Hij fungeert als verbinder en coach, waarbij hij niet alleen focust op fysieke gezondheid, maar ook op mentale kracht, veerkracht en een leefstijl die echt bij iemand past. Door zijn holistische benadering helpt hij mensen hun doelen te bereiken op een manier die langdurig vol te houden is. Zijn passie ligt in het inspireren van anderen om bewuste keuzes te maken voor een gezonder en gebalanceerder leven.
Bananenbrood, maar dan next level!
Shop the look
Een heerlijk voedzaam en eiwitrijk recept, perfect als ontbijt, snack of toetje. Vol van smaak en super makkelijk te maken!
Ingrediënten:
- 250 g speltmeel
- 300 g amandelmeel
- 2-4 scoops proteïne poeder
- 2 tl koek- en speculaaskruiden
- 100 g Medjoul dadels (in partjes)
- 6 rijpe bananen (2 doormidden gesneden voor bovenop)
- 5 eieren
- 60 g muesli + 30 g noten voor een heerlijke crunchy tussenlaag
Bereiding in eenvoudige 4 stappen:
- Meng het speltmeel, amandelmeel, koek- en speculaaskruiden, proteïne poeder, eieren, 5 geprakte bananen en de stukjes dadel tot een glad beslag.
- Giet de helft van het beslag in een ingevette of met bakpapier beklede cakevorm. Strooi de muesli en noten over deze laag en giet daarna de rest van het beslag erop.
- Leg een doormidden gesneden banaan bovenop het beslag met de snijkant naar boven.
- Zet in een voorverwarmde oven op 180°C en bak het bananenbrood in 45-60 minuten goudbruin, duur is afhankelijk van je oven. Laat volledig afkoelen voordat je het aansnijdt.
Tip: Perfect met een laagje pindakaas of honing.
Smakelijk eten, of zoals wij thuis zeggen: Selsmat Makan!