Jacinta Mayora

Ontmoet onze ambassadeur Jacinta Mayora! Door haar afval journey in te ruilen voor wat ze een holistic health journey noemt, voelt ze zich op haar 42e fitter dan ooit. Ontdek hier welke Mattisson producten haar dagelijks ondersteunen

 

"Begin 2023 kampte ik met allerlei vage klachten. Mijn energie levels waren laag, ik had constant last van cravings en ik had enorme PMS klachten. Ik besloot hulp in te schakelen om mijn lichaam beter te leren begrijpen en gezond te maken van binnenuit. 

Ik leerde al snel dat de kwaliteit van mijn voeding meer aandacht verdiende. Ik dacht altijd dat ik gezond at, maar in werkelijkheid lette ik vooral op calorieën en of ik wel voldoende eiwitten binnenkreeg. Alles waar high protein op stond ging in mijn winkelwagentje, ik was me er niet van bewust dat deze producten vaak erg bewerkt zijn en ingrediënten bevatten die je darm gezondheid en spijsvertering kunnen aantasten. 

Ik ben toen op zoek gegaan naar producten met eerlijke ingrediënten en kwam al snel bij Mattisson terecht. Eindelijk producten zonder allerlei onnodige toevoegingen die bij mijn nieuwe lifestyle passen. 

Bone broth is niet meer weg te denken uit mijn ochtend ritueel en na het trainen maak ik altijd een lekkere proteïne shake met erwten proteine. Bakken gebeurt tegenwoordig in ghee en havermout is niet compleet zonder collageen poeder. Dit zijn een aantal voorbeelden maar de producten van Mattisson komen gedurende de hele dag aan bod zijn inmiddels een vast onderdeel geworden van mijn dagelijkse lifestyle."

Havermout met Collageen

Shop the look

Recept Jacinta
 

Shop the look

Hulp nodig bij je productkeuze?

Vraag orthomoleculair advies op maat

Lees meer

Extra voedingsstoffen tijdens mijn zwangerschap

mei 2, 2024

Extra voedingsstoffen tijdens mijn zwangerschap

Wanneer je zwanger bent, verlangt je lichaam extra voedingsstoffen. De groeiende foetus in je buik neemt een deel van de voedingsstoffen die jij binnenkrijgt op. Maar welke specifieke voedingsstoffen zijn extra belangrijk om op te letten tijdens je zwangerschap en waarom?

Het belang van ijzer voor vrouwen

april 30, 2024

Het belang van ijzer voor vrouwen

IJzer is een onmisbaar mineraal in ons lichaam en vooral van belang voor vrouwen. Maar waarom hebben vrouwen een verhoogde behoefte aan ijzer en welke rol speelt dit mineraal in ons lichaam?

Het belang van hormonale balans

februari 26, 2024

Het belang van hormonale balans

Hormonen, de chemische boodschappers die ons lichaam reguleren en coördineren, beïnvloeden vrijwel elk aspect van ons welzijn. Van onze stemming tot onze stofwisseling, ze spelen een cruciale rol. Maar wat gebeurt er als de hormoonbalans verstoord raakt? In deze blog duiken we dieper in op hormonen, hormonale balans en hoe we deze kunnen ondersteunen voor een betere gezondheid en welzijn.

Hormoon-proof smoothie: drink je hormonen in balans

oktober 31, 2023

Hormoon-proof smoothie: drink je hormonen in balans

Het vrouwelijk lichaam is een complex systeem waarin hormonen een essentiële rol spelen. Voor sommigen van ons lijkt het omgaan met hormonale schommelingen vanzelfsprekend, terwijl anderen te maken krijgen met de uitdagingen van hormonale disbalans.

Silicium: mineraal en meer

juni 26, 2023

Silicium: mineraal en meer

Natuurlijke voedingssupplementen hebben de afgelopen jaren veel aandacht gekregen van mensen die streven naar een gezondere levensstijl. Eén van deze opkomende supplementen is silicium, een mineraal dat van nature voorkomt in verschillende voedingsmiddelen en in de aardkorst. Een silicium supplement kan een waardevolle toevoeging zijn aan je voedingspatroon. In deze blog leggen we uit wat silicium precies is, waar het voorkomt en wat de potentiële gezondheidsvoordelen zijn.

Hulp bij de overgang: Supplementen voor klachten tijdens de overgang

mei 15, 2023

Hulp bij de overgang: Supplementen voor klachten tijdens de overgang

De overgang is een natuurlijke fase in het leven van een vrouw waarin haar vruchtbare periode eindigt. Gedurende deze periode stoppen de eierstokken geleidelijk met het produceren van oestrogeen, wat verschillende veranderingen en symptomen met zich mee kan brengen. Vrouwen kunnen tijdens de overgang last krijgen van klachten zoals opvliegers, stemmingswisselingen en slaapstoornissen. Een gezonde levensstijl, goede voeding en eventueel het gebruik van supplementen kunnen helpen om deze fase beter door te komen.

Supplementen bij ongemakken rondom de menstruatiecyclus en PMS

april 21, 2023

Supplementen bij ongemakken rondom de menstruatiecyclus en PMS

De meeste vrouwen merken wel iets aan hun lichaam of humeur rond de ovulatie en voor de menstruatie plaatsvindt. Wanneer de klachten invloed hebben op het dagelijks functioneren, wordt er gesproken van premenstrueel syndroom (PMS).

Wat is collageen en waar is het goed voor?

juni 8, 2022

Wat is collageen en waar is het goed voor?

We vinden collageen terug in onze huid, gewrichten, botten, spieren, haren en nagels. Maar waar is collageen precies goed voor en hoe zorgen we dat we er genoeg van hebben? In deze blog lees je alles over collageen.