verberg productcategorieen

universalhealthstyle

Taekwondo
Ayyoub Ennadiri

Mijn naam is Ayyoub Ennadiri, ik ben 28 en ben 23 jaar geleden gestart met taekwondo. In deze jaren heb ik veel geleerd over het lichaam. Door de vele trainingen en wedstrijden, met pieken en dalen. Mijn hoogtepunten tot nu toe zijn de nummer 1 van de wereld op de ranking lijst in 2010 zijn en mijn deelname aan de Olympische Spelen in 2012. Na herstel van blessures is mijn doel deelname aan de volgende Olympische Spelen in 2020.

Balans

Topsport vereist veel discipline, doorzettingsvermogen en de juiste ondersteuningen. Naast een goede balans in training en rust is voeding erg belangrijk. Dit wordt vaak vergeten. Voor taekwondoka’s is voeding altijd lastig. We zijn constant bezig met ons gewicht doordat we onze wedstrijden meedraaien in een bepaalde gewichtklasse. De juiste voeding en ondersteuning zijn hierin erg belangrijk.

Voeding

Mattisson Healthstyle ondersteunt mij in mijn sport. Ik heb veel producten gebruikt waaronder: tarwegraspoeder, spirulina, chlorella, hennepzaden, chiazaden, cocosolie, inca bessen,  goji bessen en nog vele anderen. Mijn favoriete ondersteuning is de spirulina. Ik mix het (soms samen met tarwegras en chlorella) in een glas verse grapefruitsap. Spirulina ondersteunt mij geweldig na mijn vele en zware trainen. Ook door de tarwegras en chlorella voel ik me extra fit. Ik zou dit ook andere sporters aanraden om toe te voegen aan hun voedingspatroon. Het is een echte aanvulling! De chiaseeds gebruik ik ook graag. Dit eet ik door mijn kwark of in een combi van yoghurt met banaan. Dit laatste laat je een uurtje staan en zo heb je een gezonde en lekkere pudding.