verberg productcategorieen

universalhealthstyle

Schaatser
Bo van der Werff

De zomertrainingen voor het nieuwe schaats seizoen zijn alweer een tijdje in volle gang! De afgelopen periode heb veel uren gefietst, hardgelopen, gesprongen, geskeelerd en krachttraining gedaan. Ook schaatsen we in de zomer op het het zomerijs van Thialf, wat natuurlijk super gaaf is! 

Vooral tijdens zware trainingsblokken merk ik dat ik sneller herstel door de producten van Mattisson Healthstyle. 

Voor mij betekent dit dat ik de Mattisson producten gebruik om fitter te worden en sneller te herstellen. Alles om zo perfect voorbereid aan de start te verschijnen over een paar maanden.

De Biologische Erwten Proteïne is momenteel een van mijn favoriete producten. Het bevat alle cruciale aminozuren om optimaal te herstellen na trainingen. Ook is deze eiwit shake compleet veganistisch en dus vrij van dierlijke producten. Ik merk dat ik zelf niet heel goed tegen lactose kan dus is deze Erwten Proteïne shake de perfecte uitkomst voor mij. De shake ligt totaal niet zwaar op de maag en ik neem deze tijdens zware kracht, sprong of schaatstrainingen. Ook na en tussen de wedstrijden door gebruik ik de proteïne shake. Om optimaal te herstellen neem ik vaak ook een glas voor het slapen gaan. Zo kan mijn lijf in de nacht het beste herstellen.

Ook gebruik ik Chlorella wat mij helpt fit te blijven. De ontgiftende werking van Chlorella is handig voor mij tijdens de zomertrainingen, waarin ik veel ‘schade’ aanbreng aan mijn spieren.

Ook gebruik ik al jaren de Glucosamine van Mattisson. Ik ben 11 jaar geleden geopereerd aan mijn knie en dit voedingssupplement helpt mijn gewricht(en) soepel te houden. Ik zweer echt bij dit supplement. 

Wat ik zo fijn vind aan Mattisson is dat alle producten natuurlijk en zo puur mogelijk zijn! Er zitten geen toegevoegde stoffen in en er wordt zorgvuldig gekeken naar verschillende ingrediënten.

Ik geniet dagelijks van de producten en kan het iedereen aanraden die op weg is naar een Healthy Lifestyle!