verberg productcategorieen

universalhealthstyle

Foodblogger & Voedingscoach
Dayenne Bos

Als natuurvoedingsadviseur en orthomoleculair voedingscoach vindt Dayenne Bos het belangrijk dat mensen bewust met hun voeding omgaan. “Een lichaam moet je voeden, niet vullen. Een lichaam voeden doe je met ‘echt’ voedsel, voedsel dat in de natuur wordt gemaakt in plaats van op de fabrieksvloer. Voedingsmiddelen met bouwstoffen, vitamines, mineralen en vezels dus. Dat is wat het lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Hoe minder bewerkt de voeding is, hoe beter.”

Voorraadkast

De producten van Mattisson zijn dan ook goed vertegenwoordigd in Dayenne’s voorraadkast. “Een van mijn favoriete producten zijn de Psyllium vezels, een uitstekende vezelbron die de darmreiniging en darmpassage stimuleert. Omdat de vezels een bron van langzame koolhydraten zijn en langzaam worden opgenomen door het lichaam ondersteunt het tevens een stabiele bloedsuikerspiegel.”

Gerechten

Op Dayenne’s Food Blog deelt ze haar (h)eerlijke en natuurlijke (biologische) en veelal vegetarische gerechten waar lichaam en geest blij van worden. Denk aan gezonde notenrepen, smoothies en cupcakes. Wat dat betreft zijn Mattisson en Dayenne een perfecte match. Ontdek de producten die zij gebruikt en neem ook gerust een kijkje op haar foodblog of in één van de boeken die zij heeft uitgebracht: 100% Puur en 100% Puur (op)voeden.