verberg productcategorieen

universalhealthstyle

Taekwondo
Ezgi Eraslan

Lekker en gezond

Mattisson producten helpen mij mijn levenstyle, waarbij ik veel sport en zo gezond mogelijk probeer te eten, te ondersteunen.  Producten als de choco mullberries en choco inca bessen zijn ten eerste super lekker als ik zin heb in een snack en toch ook gezonde manier een best vullende snack is. De gedroogde mango is heel handig in de ochtend om het snel in yoghurt te doen samen met nog wat muesli of andere soorten fruit.

Gezonde Pannenkoeken en Greens

Daarnaast maak ik makkelijk te maken pannenkoeken met de boekweitmeel, kamutmeel en daarover de kokoksiroop in plaats van de normale. De spirulina poeder en de raw slimming mix, niet helemaal mijn smaak,  geven mij een enorme oppepper na een training of juist ervoor.

Supplementen en Energy bars

Magnesiumcitraat en visolie gebruik ik dagelijks om de benodigdheden van mijn lichaam toch op pijl te houden. Energy bars vind ik heel erg lekker en de chia cranberry is mijn favoriet, die eet ik tussen of na een trainingssessie en krijg zo toch nog een vol gevoel. Chiazaad week ik een paar minuten en eet dat samen met wat fruit bijvoorbeeld in een mix met wat granaatappel en appel.

Ezgi met spirulinapoeder

Ezgi Eraslan