Aquasome ® Liposomaal D3 2000 IU & K2 100 mcg - 250 ml

Aquasome ® Liposomaal D3 2000 IU & K2 100 mcg - 250 ml

€ 19,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat zijn Liposomen?

Liposomen zijn kleine minuscule bolletjes met een holle binnenkant. De buitenkant hiervan is gemaakt van hetzelfde materiaal als waar onze celmembraam uit bestaan, namelijk fosfolipiden. De Fosfolipiden in deze liposomen beschermen de vitamines die in deze bolletjes zitten tegen aantasting van maagzuur en leverenzymen. Vloeibaar Liposomaal Vitamine D3 & K2 heeft hierdoor een hoge biologische beschikbaarheid. Met natuurlijke citrus-smaak.

Wat is vitamine D3? 

Vitamine D3 draagt bij aan de opname van calcium en stimuleert hiermee de groei en ontwikkeling van botten. Daarnaast ondersteunt het een normale werking van het immuunsysteem, een normale werking van de spieren, speelt het een rol in het celdelingsproces en is het nodig voor de groei en ontwikkeling van het beendergestel van kinderen.*

Door o.a. kleding en zonnecrèmes krijgt het lichaam weinig kans om D3 aan te maken. Veel mensen en vooral kinderen kunnen hierdoor een tekort aan D3 krijgen. Vitamine D3 zit o.a. in vette vis. Deze variant bevat 50 mcg vitamine d3 dit staat gelijk aan 2000 IU.

Wat is vitamine K2? 

Vitamine K bestaat in twee vormen K1 & K2. Vitamine K2 ondersteunt een normale bloedstolling, draagt bij aan de groei en ontwikkeling van je botten en draagt bij aan de gezondheid van hart en bloedvaten.* Vitamine K2 is beter opneembaar dan vitamine K1. Vitamine K2 zit in onze voeding (kaas, kwark, yoghurt, vlees en eieren) maar vaak in erg kleine hoeveelheden. MK7 is een vorm van Vitamine K2 met de hoogste bio beschikbaarheid, dit betekent dat deze vorm erg goed opneembaar is in het lichaam.

Wat zijn vetoplosbare vitamines? 

Vitamine K2 behoort tot de vetoplosbare vitamines. Vetoplosbaar betekent dat het van belang is om de vitamines in te nemen in combinatie met een vetrijke maaltijd of ander vorm van vet omdat de vitamine anders ongebruikt het lichaam weer verlaat. Vetoplosbare vitamines blijven langer in het lichaam circuleren zodra deze in de stofwisseling zijn opgenomen. Ze kunnen zelfs opgeslagen worden in je weefsels. Houd hier altijd rekening mee met het oog op overdosering.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

Goed schudden voor gebruik en direct consumeren of mengen met een glas water of sap.1 maal daags 1 theelepel innemen.

Koel, droog en gesloten bewaren. Na opening in koelkast bewaren en binnen 2 maanden gebruiken. Beschermen van direct zonlicht.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 250 ml
EAN-code 8717677969012
ingrediënten Overige ingrediënten: Water, verstevigingsmiddel(Glycerol), emulgator (zonnebloem lecithine),vitamine D (Cholecalciferol), vitamine K (menaquinone-7), vitamine E (DL-alfatocoferylacetage), zonnebloemolie, MCT-olie, zuurteregelaar (citroenzuur), conserveermiddel (natriumbenzoaat, sorbinezuur).
voedingswaarde per 5 ml (1 theelepel)
vitamine D 2000 IU / 50 mcg
vitamine K 100 μg