Aquasome® Liposomaal B12 1000 μg - 250 ml

Aquasome® Liposomaal B12 1000 μg - 250 ml

€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat zijn Liposomen?

Liposomen zijn kleine minuscule bolletjes met een holle binnenkant. De buitenkant hiervan is gemaakt van hetzelfde materiaal als waar onze celmembraam uit bestaan, namelijk fosfolipiden. De Fosfolipiden in deze liposomen beschermen de vitamines die in deze bolletjes zitten tegen aantasting van maagzuur en leverenzymen. Vloeibaar Liposomaal Vitamine B12 heeft hierdoor een hoge biologische beschikbaarheid. Met natuurlijke citrus-smaak.

Wat is vitamine B12? 

Vitamine B12 is een wateroplosbare vitamine. Vitamine B12 zit voornamelijk in dierlijke producten als zuivel, vlees en eieren. In het lichaam is een voorraad vitamine B12 aanwezig voor een jaar of 6. Wanneer deze voorraad opraakt door tekorten als gevolg van bijvoorbeeld een plantaardig of veganistisch eetpatroon, kunnen er klachten ontstaan. 

Deze vitamine B12 tabletten bevatten 1000 microgram (methylcobalamine) vitamine B12 per zuigtablet in de biologisch actieve vorm: methylcobalamine.

Toepassing Vitamine B12 draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme*, een normale psychologische functie*, de vermindering van vermoeidheid en moeheid* en de normale vorming van rode bloedcellen.* 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

Goed schudden voor gebruik en direct consumeren of mengen met een glas water of sap. 1 maal daags 1 theelepel innemen.

Koel, droog en gesloten bewaren. Beschermen van direct zonlicht. Na opening in koelkast bewaren en binnen 2 maanden gebruiken.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

 

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 250 ml
EAN-code 8717677969029
ingrediënten
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per 5 ml (1 theelepel)
vitamine B12 1000 μg