Aquasome® Liposomaal IJzer 20 mg - 250 ml

Aquasome® Liposomaal IJzer 20 mg - 250 ml

€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat zijn Liposomen?

Liposomen zijn kleine minuscule bolletjes met een holle binnenkant. De buitenkant hiervan is gemaakt van hetzelfde materiaal als waar onze celmembraam uit bestaan, namelijk fosfolipiden. De Fosfolipiden in deze liposomen beschermen de vitamines die in deze bolletjes zitten tegen aantasting van maagzuur en leverenzymen. Vloeibaar Liposomaal IJzer heeft hierdoor een hoge biologische beschikbaarheid, met natuurlijke citrus-smaak.

Wat is ijzer? 

IJzer draagt bij tot een normale cognitieve functie, een normaal energieleverend metabolisme. Het draagt bij aan de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, een normaal zuurstoftransport in het lichaam, de normale werking van het immuunsysteem en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Ijzer speelt een rol in het celdelingsproces.* 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 maal daags 1 theelepel innemen. Goed schudden voor gebruik en direct consumeren of mengen met een glas water of sap.

Na opening in koelkast bewaren en binnen 2 maanden gebruiken. Beschermen van direct zonlicht.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Overige ingrediënten: Water, verstevigingsmiddel (glycerol), emulgator (zonnebloem lecithine), ferro sulfaat, antioxidant (L-ascorbinezuur), stabilisator (sucrose-esters van vetzuren), vitamine E (DL-alfa-tocoferylacetaat)
voedingswaarde per 5 ml (1 theelepel)
ijzer 20 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 250 ml
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8717677969265

Reviews