Aquasome® Liposomaal Vitamine D3 3000 IU - 30 pouches

Aquasome® Liposomaal Vitamine D3 3000 IU - 30 pouches

€ 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Vloeibaar Liposomaal Vitamine D3

Vloeibaar Liposomaal Vitamine D3 heeft een hoge biologische beschikbaarheid door inkapseling van het actieve ingrediënt in liposomen. Met natuurlijke citrus-smaak.

Wat zijn Liposomen? 

Liposomen zijn kleine minuscule bolletjes met een holle binnenkant. De buitenkant hiervan is gemaakt van hetzelfde materiaal als waar onze celmembraan uit bestaan, namelijk fosfolipiden. De Fosfolipiden in deze liposomen beschermen de vitamines die in deze bolletjes zitten tegen aantasting van maagzuur en leverenzymen en zorgen voor een hoge biologische beschikbaarheid.

Wat doet Vitamine D3 precies? 

Vitamine D3 draagt bij aan de opname van calcium en stimuleert hiermee de groei en ontwikkeling van botten. Door o.a. kleding en zonnecrèmes krijgt het lichaam weinig kans om D3 aan te maken. Veel mensen en vooral kinderen kunnen hierdoor een tekort aan D3 krijgen. Vitamine D3 zit o.a. in vette vis.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 maal daags 1 stick innemen.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 30 stuks
ingrediënten Gezuiverd water, Fosfatidylcholine (zonnebloem Lecithin), zoetmiddel: Met stevioglycosiden uit stevia, natuurlijke citrus-smaak, appelzuur, vitamine C (ascorbinezuur), verdikkingsmiddel:xanthangom, Erythritol, vitamine D3, kaliumsorbaat, menthol, curcumine 20%.
voedingswaarde per Stick (3,5ml)
vitamine D 3000 IU 1500%*