Ayurvedische Shatavari 450mg - 120 tabletten

Ayurvedische Shatavari 450mg - 120 tabletten

€ 19,49

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Shatavari?

Shatavari (Aziatische Asperge) is een struik uit India die groeit in gebieden met een hoogte tot 1400 meter. Shatavari is een veel gebruikt kruid binnen de Ayurveda. Voornamelijk de wortel wordt voor verschillende toepassingen gebruikt. In de Ayurveda staat het vooral bekend als ondersteuner van vrouwelijke ongemakken vandaar dat het ook wel de ‘Ginseng voor de vrouw’ wordt genoemd.

Toepassing

Shatavari ondersteunt de vrouwelijke hormonale balans**, beschermt en verjongd het vrouwelijke en mannelijke voortplantigssysteem** en ondersteunt een gezond zenuwstelsel.**

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

2x daags 2 tabletten tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Tabletten met water innemen. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 120 caps
EAN-code 8717677960286
ingrediënten

Shatavari (Asparagus racemosus) 900 mg en Shatavari (Asparagus racemosus) extract (1:10) 900 mg

Overige Ingrediënten (hulpstoffen): aardappelzetmeel, magnesium stearaat, cellulose microcristalline, colloïdaal siliciumdioxide.

Voedingswaarde per 4 tabletten
Shatavari (Asparagus racemosus 900 mg
)Shatavari (Asparagus racemosus) extract (1:10) 900 mg

* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

voedingswaarde per 4 tabletten
shatavari 900 mg