Beauty

Beauty

Een stralend uiterlijk begint bij een gezond innerlijk. Nutriënten die bijdragen aan een mooie huid, glanzend haar en stevige nagels doen hun werk van binnenuit. In ons assortiment vind je verschillende supplementen die kunnen bijdragen aan een mooie en gezonde uitstraling.

1-10 van 44 producten

Van hoog naar laag sorteren

1-10 van 44 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over Beauty

 

Schoonheid van binnenuit

Het verband tussen een gezonde, evenwichtige levensstijl en het vertragen van het verouderingsproces is al lange tijd bekend. De conditie van je huid, haar en nagels wordt voor een belangrijk deel bepaald door wat je eet. Goede en afwisselende voeding met voldoende vitamines, mineralen, antioxidanten en andere nutriënten zorgt ervoor dat je je goed voelt van binnen en straalt van buiten. 


Huid, haar en nagels

Een gezonde huid, haar en nagels geven je een mooie en levendige uitstraling. Maar om van buitenaf te kunnen stralen, moet je van binnen gezond zijn. Nutriënten die van belang zijn voor de huid zijn jodium, koper, vitamine A, verschillende B vitamines, vitamine C en Zink. Voor het haar zijn vitamine B8, koper, seleen en zink belangrijk. Seleen en zink zijn ook goed voor de nagels. 


Collageen 

Collageen is een structuureiwit dat veel voorkomt in de huid, haar, nagels, spieren, botten en gewrichten. Vanaf het 25e levensjaar neemt de lichaamseigen collageen aanmaak af, wat samengaat met verschillende verouderingsverschijnselen. Een collageen supplement bevat een hoge concentratie collageen in een vorm die makkelijk kan worden opgenomen door het lichaam. Omdat vitamine C bijdraagt aan de verzorging van de huid van binnenuit en van belang is voor de vorming van collageen, is deze vitamine een mooie aanvulling op een collageen supplement. 


Beauty supplementen kopen?

Bij Mattisson vind je een breed assortiment aan supplementen die bijdragen aan glanzend, veerkrachtig haar, een mooie, egale huid en mooi gevormde, sterke nagels. Deze voedingssupplementen bevatten vitamines, mineralen, bouwstoffen en essentiële vetten voor het voeden en verbeteren van huid, haar en nagels. In ons beauty assortiment vind je onder meer diverse collageen poeders en capsules, zink, silicium, hyaluronzuur, resveratrol, vitamine C.