Biologische Ashwagandha poeder - 200 g

Biologische Ashwagandha poeder - 200 g

€ 12,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Ashwagandha?

Ashwagandha (Withania somnifera) is een inheemse struik die groeit in delen van Afrika en Azië. Het wordt ook wel de Indian Ginseng genoemd, omdat de adaptogene eigenschappen van ashwagandha lijken op die van Ginseng. Ashwagandha heeft al eeuwenlang een prominente plaats binnen de Ayurvedische geneeskunde.

Mattisson Ashwagandha poeder kom uit India en is van 100% biologische oorsprong. Het poeder wordt gemaakt van de wortel van de plant.

Adaptogeen

Ashwagandha is een adaptogeen.** Adaptogenen zijn niet-toxische planten die het lichaam helpen weerstand te bieden aan lichamelijke en geestelijke stress. Ze helpen het lichaam terug te brengen naar een niveau van homeostase. Dit kunnen we, zeker in deze moderne tijden van drukte en stress, goed gebruiken. De kruiden en wortels van adaptogenen worden al eeuwenlang in China en in de Ayurveda gebruikt. Tegenwoordig zijn ze ook in de Westerse wereld sterk in opkomst.

Energie

Ashwaganda ondersteunt het energieniveau**, uithoudingsvermogen** en heeft een rol in de opbouw van spieren**.

Mannelijke en vrouwelijke vruchtbaarheid

Ashwagandha ondersteunt de gezondheid van de vrouwelijke voortplantingsorganen** en de seksuele functie van mannen.** 

Rust en ontspanning

Ashwagandha helpt ontspanning, lichamelijk en geestelijk welzijn te behouden,** Het ondersteunt in periodes van mentale spanning en angst**. Deze heilzame plant draagt daarmee bij aan emotioneel evenwicht en algemeen welzijn**.

** Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

Los 1-2x daags 1 maatschep Ashwagandha poeder op in water, juice, smoothie of SuperShake. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog en afgesloten bewaren.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten 100% Biologische Ashwagandha poeder (Withania somnifera).
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per 100 g

Specificaties

Meer informatie
inhoud 200 g
Productkenmerk Biologisch, Vegan
EAN-code 8717677963058
land van herkomst India

Reviews