Biologische Blauwe Bosbes 240mg - 120 capsules

Biologische Blauwe Bosbes 240mg - 120 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Blauwe Bosbes

De blauwe bosbes is een kleine struik die veel voorkomt in open bossen. Oorspronkelijk komt deze bes uit Amerika. De struik geeft mooie wit-roze bloemen, waartussen later de blauwe bosbessen groeien. Blauwe bosbessen zijn lekker om zo te eten of om toe te voegen aan een smoothie. De blauwe bosbes wordt door veel mensen gebruikt vanwege gezondheidsvoordelen, vandaar dat deze ook in capsulevorm verkrijgvaar is.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1-2 x daags 3 capsules innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Biologische blauwe bosbes (blad)
voedingswaarde per 6 vegetarische capsules
biologische bosbes 240 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 120 caps
Productkenmerk Biologisch, Vegan
EAN-code 8717677965984

Reviews