Biologische Blue Spirulina Phycocyanine poeder - 15 g

Biologische Blue Spirulina Phycocyanine poeder - 15 g

Voeg toe aan verlanglijst
€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Gratis advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Blue spirulina?

Blue Spirulina Phycocyanine is een diep blauw algenpoeder dat gewonnen wordt uit zeealgen (Arthrospira platensis) met als hoofdbestanddeel Phycocyanine. Phycocyanine is een eiwit dat snel wordt verteerd door het maagzuurenzym pepsine.

Het verschil tussen gewone groene spirulina en blue spirulina is dat groene spirulina wordt gemaakt van de hele alg, terwijl voor blue spirulina slechts een pigment wordt gebruikt die aanwezig is in de alg.

Hoe gebruik je blue spirulina poeder?

Blue spirulina wordt gebruikt voor het kleuren van gerechten en dranken. Eén theelepel is genoeg om een hele maaltijd te kleuren zonder dat de geur of smaak verandert. Gebruik blue spirulina bijvoorbeeld om smoothies of cocktails te krachtig blauw te kleuren, terwijl je ook nog eens geniet van de gezondheidsvoordelen van deze superfood.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nlof bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1 x daags 1/2 theelepel (0,5 gram) met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten 100% Biologisch Spirulina platensis extract. Spirulina kan van nature sulfiet bevatten.
voedingswaarde per 0,5 gram
koper 43 μg 4%

Specificaties

Meer informatie
inhoud 15 g
Productkenmerk Biologisch
EAN-code 8717677968961

Reviews