Biologische Geblancheerde Amandelen - Ongebrand - 500 g
Beschrijving
Biologische geblancheerde amandelen zijn ideaal voor in de yoghurt/kwark, pap, salades, zelfgebakken brood of als tussendoortje.
Geblancheerde amandelen
Blanke amandelen zijn kort geblancheerd, waardoor ze ontdaan zijn van het bruine vliesje. Geblancheerde amandelen hebben een zachtere smaak en structuur dan bruine amandelen. Het bruine vliesje van de amandel bevat geen smaak of vitamines en mineralen, dus de eigenschappen van bruine en geblancheerde amandelen zijn gelijk.
Amandelen zijn een bron van vezels en eiwitten.
Aanbevolen gebruik
Gebruik en bewaren
Koel
Ingrediënten
ingrediënten |
100% Amandelen geblancheerd Biologisch.
|
---|---|
voedingswaarde per | 100 g |
energie | 2461 kJ / 588 kcal |
vet | 49,9 g |
vet waarvan verzadigd | 3,8 g |
koolhydraten | 9,1g |
waarvan suikers | 4,4 g |
eiwitten | 21,2 g |
vezels | 12,5 g |
zout | 0,003 g |
Specificaties
inhoud | 500 g |
---|---|
Productkenmerk | Biologisch, Vegan |
EAN-code | 8717677967377 |
land van herkomst | Italy |
allergenen | Noten |