Biologische Haverzemelen - 500 g
Beschrijving
Wat zijn haverzemelen?
Haver behoort tot de volkoren graansoorten. Haverzemelen zijn het buitenste laagje van de haverkorrel. Haverzemelen bevatten van alle haverproducten de meeste vezels en eiwitten. Haver is van nature glutenvrij.
Gebruik haverzemelen
Biologische Haverzemelen zijn heerlijk in yoghurt/kwark en pap. Ook zijn haverzemelen lekker om toe te voegen aan broodmeel, pannenkoeken, gebak of taart. Naar behoefte koken (2 minuten) of 8-24 uur wellen.
Voordelen van Haverzemelen
Haverzemelen zijn een bron van eiwitten en zijn rijk aan vezels.
Aanbevolen gebruik
Gebruik en bewaren
Koel, droog en gesloten bewaren.
Opmerking
Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.
Veiligheid
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
*Geoorloofde EFSA claims
**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)
Ingrediënten
ingrediënten |
100% Haverzemelen Biologisch.
|
---|---|
voedingswaarde per | 100 g |
energie | 1530 kJ / 365 kcal |
vet | 7,6 g |
vet waarvan verzadigd | 1,4 g |
koolhydraten | 49 g |
waarvan suikers | 1,3 g |
eiwitten | 18 g |
vezels | 14 g |
zout | 0,125 g |
Specificaties
inhoud | 500 g |
---|---|
Productkenmerk | Biologisch, Vegan |
EAN-code | 8717677967421 |
land van herkomst | Finland |
allergenen | Gluten |