Biologische Lion's Mane 400 mg - 60 capsules

Biologische Lion's Mane 400 mg - 60 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Lion’s Mane?

Lion’s Mane is een schimmel die van nature groeit op hardhout bomen in gematigde wouden op het noordelijk halfrond, waaronder Noord-Amerika, Europa en Azië. Lion’s Mane wordt in het Nederlands ook wel ‘pruikzwam’ genoemd vanwege de lange ‘haren’ die naar beneden hangen. Ook de Engelse naam verwijst naar het uiterlijk van de paddenstoel dat lijkt op ‘leeuwenmanen’.

Lion’s Mane poeder

Mattisson biologisch Lion’s Mane poeder is gemaakt van het vruchtlichaam van de schimmel, dus de paddestoel. De sporen zijn niet gebruikt. Het substraat (bodem) van de Lion’s Mane is een mix van houtzaagsel, tarwezemelen, suiker en limoen. Dit gehele substraat is ook biologisch. Het substraat wordt niet mee verwerkt, dus het poeder in de capsules is 100% biologisch Lion’s Mane.

De capsules zijn een 11:1 heet water extract van fruiting body.

Adaptogeen

Lion's Mane wordt gerekend tot de adaptogenen. De niet-toxische kruiden, wortels en ook paddestoelen die hieronder vallen, worden al eeuwenlang in China en in de Ayurveda gebruikt. Tegenwoordig zijn ze ook in de Westerse wereld sterk in opkomst.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1-4 x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en gesloten bewaren. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. 

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenBiologisch Lion's Mane poeder (fruiting body), Biologisch Lion's Mane heet-water extract (fruiting body), vegetarische HPMC capsule (huls).
voedingswaarde percapsule
lion's mane320 mg
lion's mane extract80 mg
polysachariden>34 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud60 caps
ProductkenmerkBiologisch, Vegan
EAN-code8717677967810
land van herkomstChina

Reviews