Biologische Lion's Mane 400 mg - 60 capsules

Biologische Lion's Mane 400 mg - 60 capsules

€ 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Lion’s Mane?

De Lion’s Mane paddenstoel wordt in Japan al eeuwen gebruikt vanwege het ondersteunende en herstellende effect die deze zou hebben op de geest. Lion’s Mane groeit van nature op hardhout bomen in gematigde wouden op het noordelijk halfrond, waaronder Noord-Amerika, Europa en Azië. Lion’s Mane wordt in het Nederlands ook wel ‘pruikzwam’ genoemd vanwege de lange ‘haren’ die naar beneden hangen. Voor de Engelse naam is de vergelijking gemaakt met het uiterlijk van de paddenstoel dat lijkt op ‘leeuwenmanen’.

Lion’s Mane capsules

Deze Lion’s Mane capsules zijn gemaakt van het fruiting body, dus de paddestoel. De sporen zijn niet gebruikt. De substraat (bodem) van de Lion’s Mane is een mix van houtzaagsel, tarwezemelen, suiker en limoen. Deze gehele substraat is ook biologisch. De substraat wordt uiteraard niet mee verwerkt, dus het poeder in de capsule is 100% biologisch Lion’s Mane.

Adaptogeen

Lion’s Mane is een adaptogeen.** Adaptogenen zijn niet-toxische planten die het lichaam helpen weerstand te bieden aan lichamelijke en geestelijke stress. Ze zijn helpen om het lichaam terug te brengen naar een niveau van homeostase. Dit kunnen we, zeker in deze moderne tijden van drukte en stress, goed gebruiken.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1-4 x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en gesloten bewaren.

Buiten bereik van kinderen houden.

Dit is een voedingssupplement en geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Biologisch Lion's Mane poeder (fruiting body), Biologisch Lion's Mane heet-water extract (fruiting body), vegetarische HPMC capsule.
voedingswaarde per v-caps
lion's mane poeder 320 mg
lion's mane extract 80 mg
polysachariden >34 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 60 caps
Productkenmerk Biologisch, Vegan
EAN-code 8717677967810
land van herkomst China

Reviews