Biologische Lion's Mane 500 mg - 60 capsules

Biologische Lion's Mane 500 mg - 60 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Lion’s Mane?

Lion's Mane is een schimmel die van nature groeit op hardhouten bomen in gematigde bossen van Noord-Amerika, Europa en Azië. In het Nederlands staat Lion's Mane ook bekend als de 'pruikzwam', vanwege de lange haren die naar beneden hangen. De Engelse naam verwijst naar het uiterlijk van de paddenstoel, dat lijkt op 'leeuwenmanen'.

Adaptogeen

Lion's Mane behoort tot de adaptogenen, een categorie van niet-toxische kruiden, wortels en paddenstoelen die al eeuwenlang in China en de Ayurveda worden gebruikt. Tegenwoordig winnen deze adaptogenen ook sterk aan populariteit in de westerse wereld.

Lion’s Mane capsules

Mattisson biologische Lion’s Mane capsules zijn gemaakt van het vruchtlichaam van de paddenstoel. De sporen zijn niet gebruikt. De bodem van de Lion’s Mane is een mix van houtzaagsel, tarwezemelen, suiker en limoen. Dit gehele substraat is biologisch. Het substraat wordt niet mee verwerkt, dus het poeder in de capsules is 100% puur en biologisch Lion’s Mane. De capsules zijn een 11:1 heet water extract van fruiting body.

Wat zijn de voordelen van Lion’s Mane capsules?

De capsule heeft als voordeel dat het eenvoudiger in te nemen is. Bovendien proef je op deze manier het supplement niet sterk. Dit kan handig zijn als je niet van de smaak van Lion's Mane houdt of moeite hebt met het drinken van sappen met poeder. 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1-4 x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement mag een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze niet vervangen. 

Koel, droog en gesloten bewaren. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. 

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenBiologisch Lion’s Mane (Pruikzwam, Hericium erinaceus) poeder (fruiting body), Biologisch Lion’s Mane (Pruikzwam, Hericium erinaceus) heet-water extract (fruiting body), HPMC vegetarische capsule (huls). Bevat van nature Sulfiet.
voedingswaarde perCapsule
lion's mane400 mg
lion's mane extract100 mg
polysachariden42 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud60 caps
ProductkenmerkBiologisch
EAN-code8717677967810
SKUMT2057
land van herkomstChina
allergenenSulfiet
Kan sporen bevatten vanSulfiet

Reviews