GRATIS Living Lemonade bij elke bestelling vanaf €25! Shop nu

Biologische Passiebloem 250mg - 120 capsules

Biologische Passiebloem 250mg - 120 capsules

€ 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Passiebloem

Passiebloem behoort tot de klimplanten en geeft prachtige bloemen. De bloem heeft een paars/witte kleur. De oorsprong van Passiebloemen is Noord, Midden en Zuid Amerika. Inmiddels komt de plant veelvuldig in Nederlandse tuinen voor. De Latijnse naam is Passiflora Incarnata, dat ook wel lijdende bloem betekent.

Mentale gezondheid

Passiebloem helpt om beter te kunnen ontspannen na stressvolle situaties**, ondersteunt een goede slaap** en ondersteunt een goede gemoedstoestand.**

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1-3 x daags 1 capsule innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Biologische passiebloem
voedingswaarde per 6 vegetarische capsules
biologische passiebloem 125 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 120 caps
Productkenmerk Biologisch, Vegan
EAN-code 8717677965915

Reviews