Body Detox 1 - 60 capsules

Body Detox 1 - 60 capsules

€ 22,57

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Body Detox

Body Detox 1 bevat een complex van verschillende kruiden als Geelwortel, Mariadistel, Artisjok, Paardenbloemwortel en Piperine.

Geelwortel

Geelwortel, Curcuma longa, is een plant die voornamelijk in India en China groeit en tot de gemberfamilie behoort. De plant wordt al eeuwenlang binnen de Ayurvedische en Chinese geneeskunde gebruikt. De poeder wordt gemaakt door de wortelstok te malen en vriesdrogen. Veel mensen kennen Curcuma longa vooral als specerij voor in de keuken. Maar dit kruid heeft ook veel medicinale toepassingen. Deze Geelwortel is verrijkt met Piperine extract. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat Curcuma Longa een gezonde spijsvertering**, een gezonde lever** en een gezonde eetlust ondersteunt.**

Mariadistel

Mariadistel is een plant waarvan de bloemen, de distels, als ze uitgegroeid zwarte zaden beginnen te vormen. Alleen deze zwarte zaden bezitten de werkzame stoffen. Vroeger werd de plant als groente gegeten. Maar tegenwoordig wordt het alleen nog maar gebruikt als medicijn. Mariadistel ondersteunt de werking van de lever** en ondersteunt een gezonde spijsvertering.**

Artisjok

De Artisjok is een plant die van oorsprong uit het Middellandse zeegebied komt. De artisjok heeft diuretische eigenschappen* dit betekend dat het de afvoer van water uit de nieren bevorderd. Daarnaast ondersteunt het een gezond lichaam**, de gezondheid van de spijsvertering**, een gezond gewicht* en de gezondheid van de lever**.

Paardenbloemwortel

Paardenbloemen staan bij mensen vaak bekend als onkruid, echter deze bloem bevat vele gezonde eigenschappen. Paardenbloemwortel ondersteunt de gezondheid van hart en bloedvaten**, de spijsvertering**

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1-2x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen t/m 4 jaar. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 60 caps
EAN-code 8717677960293
ingrediënten Mariadistel, Geelwortel, Artisjok poeder, Paardebloemwortelpoeder, OPC pijnboombastpoeder, Piperine 95%, Vitamine B6 Pyridoxine HCT .
voedingswaarde per capsule
artisjok poeder 80 mg
geelwortel 155 mg
mariadistel 240 mg
OPC pijnboombastpoeder 25 mg
paardenbloem wortel poeder 50 mg
piperine 7 mg
taurine 80 mg
vitamine B6 2.46 mg 176%