Collageen Blend Peptan® Type II

Collageen Blend Peptan® Type II

Voeg toe aan verlanglijst
Vanaf € 21,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Je vindt het terug in onder meer de huid, gewrichten, botten, spieren en kraakbeen. Verschillende types collageen spelen een rol in verschillende delen van ons lichaam. Voor voeding en supplementen kan het eiwit worden gewonnen uit diverse natuurlijke bronnen, zoals vissen en runderen.

Collageen type 2

Collageen type 2 komt voor in kraakbeen in o.a. gewrichten, tussenwervelschijven, strottenhoofd, luchtpijp, ribben en neus. 

Collageen Peptan® IIm is afkomstig van het kraakbeen van runderen. Hierdoor bevat het collageen van nature Glycosaminoglycanen (GAG’s) waaronder Chondroïtine.

Voordelen Collageen Blend Capsules

Collageen is rijk is aan eiwitten, welke bijdragen aan de instandhouding van sterke botten en de instandhouding en groei van de spiermassa. 

Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten en het kraakbeen. Calcium draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en magnesium is belangrijk voor een normale spierwerking. 

Peptan®

Peptan® is het wereldwijde Collageen peptides merk. Peptan® garandeert een hoge zuiverheid en een zeer hoge biologische beschikbaarheid door de gehydrolyseerde vorm. Verschillende wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit van Peptan® bewezen.

Gebruik

Wij adviseren een inname cyclus van 36 dagen ‘op’ en 6 dagen ‘af’. Met deze rustperiode kun je je lichaam stimuleren om zelf collageen aan te maken.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

2 x daags 1-3 capsules innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Wij adviseren een inname cyclus van 36 dagen ‘op’ en 6 dagen ‘af’. Met deze rustperiode wordt het lichaam gestimuleerd om zelf collageen aan te maken.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Collageen Peptan® Type IIm (van rund), Calcium Citraat 21% elementair, Magnesium Citraat 15% elementair, MSM, Ascorbinezuur (Vitamine C), Hyaluronzuur, HPMC vegetarische capsule (huls).
voedingswaarde per 6 capsules
calcium 200 mg 25%
collageen 2000mg
hyaluronzuur >1 mg
magnesium 90 mg 24%
MSM 600 mg
vitamine C 48 mg 60%

Reviews