Collageen Blend Peptan® Type II - 60 capsules

Collageen Blend Peptan® Type II - 60 capsules

€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Collageen type 2 blend capsules

Deze collageen type 2 blend capsules bevatten naast collageen ook vitamine C, hyaluronzuur, MSM, calcium en magnesium. Door de toevoeging van vitamine C aan de collageenpoeder wordt de aanmaak van collageen door de huid gestimuleerd. Hyaluronzuur ondersteunt bij het vasthouden van van vocht in de huid en het ondersteunt de gezondheid van kraakbeen en gewrichten. MSM kan de regeneratie van het kraakbeen ondersteunen. De toevoeging van calcium zorgt voor een ondersteuning van de botten en magnesium draagt bij aan de normale werking van spieren en instandhouding van normale botten.*

Wat is Collageen type 2?

Collageen Peptan® Type II is vrij van conserveringsmiddelen en is afkomstig van het kraakbeen van de rund. Hierdoor bevat de collageen van nature glycosaminoglycanen (GAG’s) waaronder chondroïtine. Collageen is een eiwit dat zorgt voor de cohesie, elasticiteit en regeneratie van al onze bindweefsels waaronder huid, pezen, gewrichtsbanden, kraakbeen en botten.*

Collageen type 2 is een belangrijk onderdeel voornamelijk voor het kraakbeen. Kraakbeen heeft een beschermende functie. Collageen type 2 bevindt zich voornamelijk in de gewrichten, tussenwervelschijven, strottenhoofd, luchtpijp, ribben en neus. 

Peptan® en gehydrolyseerd collageen

Het merk Peptan® garandeert een hoge zuiverheid en een zeer hoge bio beschikbaarheid door de gehydrolyseerde vorm. ‘Gehydrolyseerd’ collageen betekent dat het enzymatisch afgebroken wordt, waardoor het collageen opgesplitst wordt in kleinere ketens van aminozuren, de peptiden. Daardoor is het makkelijk verteerbaar en wordt het snel opgenomen in de dunne darm. Verschillende wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit van Peptan® om een gezonde levensstijl te ondersteunen bewezen.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1-3 maal daags 1-3 capsules innemen met water. Voor de meest optimale werking adviseren wij u de capsules te ondersteunen met collageen poeder. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 60 caps
EAN-code 8717677968060
ingrediënten Collageen Peptan® Type IIm (van varken), Calcium Citraat 21% elementair, Magnesium Citraat 15% elementair, MSM, Ascorbinezuur (Vitamine C), Hyaluronzuur, vegetarische capsule.
voedingswaarde per 6 v-caps.
calcium 200 mg 25%
collageen 2000mg
hyaluronzuur >1 mg
magnesium 90 mg 24%
MSM 600 mg
vitamine C 48 mg 60%