Groene Keto Olie - MCT Olie, Avocado & Macadamia

Groene Keto Olie - MCT Olie, Avocado & Macadamia

€ 24,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Absolute Green Keto Oil – MCT Oil met Avocado & Macadamia oil

Green Keto oil is een mix van MCT olie C8/C10 in combinatie met Avocado, Macadamia en limoenolie. Het voordeel van de toevoeging van avocado en macadamia aan de MCT olie is niet alleen dat het heerlijke oliën zijn maar ook dat beide oliën rijk zijn aan Omega 7 vetzuur palmitoleïnezuur. Dit Omega 7 vetzuur speelt een rol in onze vetstofwisseling. Het gebruik van MCT vetzuren heeft veel voordelen. Het verhoogt de vetverbranding (voornamelijk bij mensen met een hoog lichaamsgewicht)*, helpt op gewicht te blijven*, bevordert het verzadigingsgevoel na de maaltijd*, geeft je snelle energie** en heeft een positieve invloed op je bloedsuikerspiegel.**

Het beste is om de Green keto oil in te nemen op een lege maag. Dan is de impact van de MCT vetzuren op het lichaam namelijk het grootst. Het nemen van deze Absolute Green Keto Oil – MCT Oil met Avocado & Macadamia ondersteunt de overgang van koolhydraatverbranding naar vetverbranding (ketose).

Wat zijn MCT vetzuren?

MCT is de afkorting voor Medium Chain Triglycerides (middellange ketenvetzuren). MCT vetzuren worden in het lichaam omgezet in energie. Vetzuren met een lange keten (die het lichaam ook nodig heeft) worden trager omgezet in energie. MCT wordt door het lichaam direct omgezet zodat je wellicht sneller en langduriger energie ervaart. ** Het voordeel is dat de vetten maar in mindere mate voor vetopslag gebruikt worden. Voor sporters is het voordelig dat de MCT vetzuren gebruikt kunnen worden voor energie als de glucose in het lichaam na een bepaalde tijd verbruikt is. 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

2 eetlepels (30ml) een half uur voor de maaltijd voor optimale werking. Eventueel opbouwen vanaf 1 theelepel tot 2 eetlepels in ongeveer een week als u nog geen andere MCT oliën gebruikt. Dit product niet verwarmen. Na opening ongeveer 6 weken houdbaar. Hoeft niet in de koelkast bewaard te worden. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. 

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 500 ml
EAN-code 8717677969302
land van herkomst Duitsland
ingrediënten MCT Olie (uit Kokosolie), Avocado-,Macadamia- en Limoenolie.
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per 100 g
energie 3466 kj / 827 kcal
vet 93 g
vet waarvan verzadigd 83 g
onverzadigd vet 10 g
koolhydraten 0 g
eiwitten 0 g
vezels 0 g
zout 0 g
caprinezuur (C10) 26 g
caprylzuur (C8) 38,7 g
omega-7 1467 mg