Lactoferrine 95% 500 mg - 30 capsules

Lactoferrine 95% 500 mg - 30 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 39,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Gratis advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Lactoferrine is een lichaamseigen eiwit dat de eigenschap heeft ijzer aan zich te binden en te transporteren. We krijgen na de geboorte een grote hoeveelheid lactoferrine binnen dankzij het drinken van moedermelk. Hoewel ons lichaam zelf ook lactoferrine aanmaakt, kunnen factoren als bewerkte voeding en stress de lactoferrine reserves negatief beïnvloeden.

Wat is lactoferrine?

Lactoferrine is een multifunctionele, lichaamseigen stof. Het is een ijzerbindend eiwit wat onder meer voorkomt in de slijmvliezen, de luchtwegen en het maagdarmkanaal. Als mens krijgen we kort na de geboorte grote hoeveelheden lactoferrine binnen via colostrum, de eerste moedermelk. Latere moedermelk bevat nog altijd zeer veel lactoferrine vergeleken met de hoeveelheid die we binnenkrijgen uit zuivel.

Het lichaam is in staat om in beperkte mate lactoferrine aan te maken. We kunnen deze aanmaak stimuleren door op nuchtere maag te bewegen, bij voorkeur krachttraining met de armen. Het Westerse dieet bevat echter veel bewerkte voeding. Door deze voeding en door (chronische) blootstelling aan stress en toxines kan de lactoferrine reserve negatief worden beïnvloed. Dagelijkse aanvulling door middel van een hooggedoseerd lactoferrine supplement (500 mg per capsule) kan een tekort voorkomen.

Wat zijn de voordelen van lactoferrine capsules?

Lactoferrine capsules kunnen gebruikt worden als aanvulling op het door het lichaam geproduceerde lactoferrine en de lactoferrine die we binnenkrijgen uit voeding. Supplementen met lactoferrine worden meestal ingezet ter preventie van infectieziekten, als aanvullende behandeling van infectieziekten en chronische ontstekingen, ter verbetering van de ijzerstatus en ter behandeling van allergieën.

Hoewel er duidelijke verbanden zijn gelegd tussen lactoferrine en bepaalde aandoeningen, is er nog niet van een aantoonbaar oorzakelijk verband te spreken.

Dit product is LPS-vrij.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1x daags 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen met een glas water. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Veiligheid

Een voedingssupplement mag een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze niet vervangen.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Lactoferrine (Melk), HMPC Maagresistente capsule (huls).
voedingswaarde per capsule
lactoferrine 500 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 30 caps
EAN-code 8720791841058
allergenen Melk/Lactose

Reviews