Liposomaal Kurkuma C3 200mg - 250 ml

Liposomaal Kurkuma C3 200mg - 250 ml

Voeg toe aan verlanglijst
€ 49,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Gratis advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Liposomaal Kurkuma C3 heeft een hoge biologische beschikbaarheid door de inkapseling van het actieve ingrediënt in liposomen. Per 1ml bevat dit supplement een hoog geconcentreerde vorm, met 95% curcuminoïden (20 mg).

Kurkuma C3

Mattisson Liposomaal Kurkuma C3 bevat een hoogwaardige kwaliteit kurkuma extract. Het geconcentreerde extract van de wortels bevat maar liefst 95% curcumine. Curcumine is het meest voorkomende polyfenol in de wortels van de kurkumaplant. Curcumine staat ook wel bekend als geelwortel of turmeric. Kurkuma-C3 bestaat uit 3 curcuma-bestanddelen, namelijk curcumine, demethoxy-curcumine (DMC) en bismethoxy-curcumine (BDMC).

Gezondheidsvoordelen Kurkuma C3

Kurkuma wordt naast specerij en gele kleurstof al eeuwenlang gebruikt vanwege de gunstige invloed op de gezondheid.

Immuunsysteem

Bij minimaal 100m per dag ondersteunt Kurkuma het immuunsysteem*, helpt het de weerstand tegen allergieën te behouden* en heeft het significante antioxiderende eigenschappen*. Dit product bevat per dagdosering Kurkuma C3 100mg.

Hart & Bloedvaten

Bij minimaal 100mg per dag draagt Kurkuma bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed*, ondersteunt het de productie en kwaliteit van het bloed* en is het goed voor het hart*. Dit product bevat per dagdosering Kurkuma C3 100mg.

Lever

Bij minimaal 100mg per dag helpt Kurkuma de gezondheid van de lever te ondersteunen* en is het goed voor de galfunctie*. Dit product bevat per dagdosering Kurkuma C3 100mg.

Liposomale vorm

Liposomen zijn minuscule bolletjes met een holle binnenkant. De buitenkant is gemaakt van fosfolipiden, net als ons celmembraan. Fosfolipiden beschermen de stoffen binnenin tegen de aantasting van maagzuur en leverenzymen en zorgen voor een hoge biologische beschikbaarheid. Supplementen in liposomale vorm worden daardoor goed opgenomen door het lichaam.

Mattisson Liposomaal Kurkuma C3 is vrij van alcohol, suiker en allergenen.

* Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags 5ml innemen. Goed schudden voor gebruik en direct consumeren of mengen met een glas water of sap.

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

In de koelkast bewaren. Na openen twee maanden houdbaar. Buiten bereik van kinderen houden.

Veiligheid

Een voedingssupplement mag een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze niet vervangen.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Water, fosfolipidencomplex van zonnebloemlecithine, curcuma C3 (Sabinsa). Curcumin C3 Complex bestaat uit 3 curcuma-bestanddelen: curcumine, demethoxycurcumine (DMC) en bismethoxycurcumine (BDMC) en sorbinezuur(conservering).
voedingswaarde per 5ml (1 theelepel)
Kurkuma C3 200mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 250 ml
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8720289192273

Reviews