Luchtwegen

Gezond kunnen ademen is essentieel voor ons bestaan. Echter is niet alle lucht die we inademen goed voor ons. Het bevat naast zuurstof namelijk ook stof, uitlaatgassen, stuifmeel, pollen en ziektekiemen. Goed werkende luchtwegen reinigen zichzelf, maar soms kunnen ze wel een beetje hulp gebruiken om goed te blijven functioneren. 

Pagina

21-25 van 25 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

21-25 van 25 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over Luchtwegen

 

Luchtweg supplementen

Per dag ademt een mens zo'n 10.000 liter lucht naar de longen. Waarbij we gemiddeld 12-14 keer per minuut ademen als we wakker zijn. Onze longen werken hard en kunnen wel eens een steuntje in de rug nodig hebben. Bekijk onze verschillende supplementen voor de luchtwegen.


Hoe houd je gezonde luchtwegen?

Gezonde luchtwegen beginnen bij een gezonde levensstijl. Zo is het altijd goed om op je voeding te letten en niet te roken. Maar een steuntje in de rug is natuurlijk nooit verkeerd. Ons ruime assortiment aan luchtweg supplementen kan je hierbij ondersteunen.


Welke supplementen zijn goed voor de luchtwegen?

Vitamine C helpt bij het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen, waardoor je minder snel ziek kunt worden. Heb je last van allergieën? Probeer dan onze bijenpollen. Bijenpollen zijn rijk aan het stofje quercitine, dit is een natuurlijke flavonoïde die in ons lichaam werkt als histamine remmer. Een overmaat aan histamine kan leiden tot verschillende klachten als een loopneus, jeuk en branderige ogen.


Supplementen bij COPD

Welke supplementen helpen bij COPD?

COPD is een ongeneeslijke longziekte die bijna altijd ontstaat door roken. Vitamine c beschermt tegen vrije radicalen, welke onder andere in sigarettenrook, UV-straling en milieuverontreiniging zitten. Naast vitamine c kan ook Biotine indirect bijdragen aan het gezond houden van de luchtwegen.

Biotine, ook wel vitamine B8 genoemd, is een vitamine die vooral voorkomt komt in melk, eieren, noten, pinda’s en lever. Biotine helpt bij het behoud van normale slijmvliezen en is het goed voor het zenuwstelsel. Het is van belang om slijmvliezen gezond te houden, aangezien deze helpen bij het beschermen van de luchtwegen.