Magnesium Citraat 1278mg - 60 tabletten

Magnesium Citraat 1278mg - 60 tabletten

€ 15,37

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is magnesiumcitraat? 

Magnesium-citraat is magnesiumzout dat ongeveer 15% magnesium bevat. Magnesiumcitraat is een organische vorm van magnesium, dit betekent dat het goed opneembaar is voor het lichaam en in deze vorm ook in de natuur voorkomt. Magnesiumcitraat wordt vooral goed opgenomen door de weefsels en spieren wat het ideaal maakt voor mensen die veel sporten. 

Mattisson magnesiumcitraat tabletten bevatten per tablet 200 mg elementair Magnesium, dit is 53% van de ADH. Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale botten, een normale werking van de spieren en vermindering van vermoeidheid en moeheid.*

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

Magnesiumcitraat kan het beste ingenomen worden op een lege maag, 1-2 x daags 1 tablet met water innemen. Koel, droog en afgesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 60 tabl
ingrediënten magnesiumcitraat waarvan 200 mg elementair magnesium, Overige ingrediënten (hulpstoffen): Microkristallijne cellulose (plant vezels), Katoenzaadolie .
voedingswaarde per tablet
katoenzaadolie 200 mg
magnesium citraat 1278 mg
microkristallijn cellulose 500 mg