Magnesium Citraat 400mg - 180 capsules

Magnesium Citraat 400mg - 180 capsules

€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is magnesiumcitraat? 

Magnesiumcitraat is magnesiumzout dat ongeveer 15% magnesium bevat. Magnesium is een mineraal dat je lichaam nodig heeft voor verschillende processen. Het zit van nature in cacao, noten, groene en vlees. Hoe groener de groente des te meer magnesium deze bevat. 

Magnesiumcitraat is een organische vorm van magnesium die goed opgenomen wordt door de weefsels en spieren. Wat de Magnesiumcitraat ideaal maakt voor mensen die veel sporten.

Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale botten, een normale werking van de spieren, vermindering van vermoeidheid en moeheid.*

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 tot 3-maal daags 1 capsule innemen met water. Magnesiumcitraat kan het beste ingenomen worden op een lege maag. Koel, droog en afgesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 180 caps
EAN-code 8717677963768
land van herkomst Europa
ingrediënten Magnesium-citraat (15% gehalte elementair magnesium),  Cellulose, Bamboe Silicium extract,  Magnesium-stearaat.
voedingswaarde per v-caps
bamboe silicium extract 1 mg
cellulose 164 mg
magnesium citraat 400 mg
magnesium stearate 7,5 mg