Magnesium Tauraat met Vitamine B6 - 60 capsules

Magnesium Tauraat met Vitamine B6 - 60 capsules

€ 12,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is magnesiumtauraat? 

Magnesiumtauraat is een organisch gebonden vorm van magnesium, die door de hoge biologische beschikbaarheid makkelijker wordt opgenomen dan anorganisch gebonden vormen van magnesium. Onze dagelijkse voeding bevat over het algemeen voornamelijk anorganisch gebonden magnesium, aangezien dit de vormen zijn die in de bodem voorkomen en worden opgenomen door de planten die we eten.

Magnesiumtauraat is een verbinding van magnesium met het aminozuur L-taurine, wat een lichaamseigen stof is. Deze verbinding maakt het makkelijk voor magnesium om de bloed-hersenbarrière te passeren en in de hersenen te worden opgenomen. Magnesiumtauraat is onder andere van belang voor ons zenuwstelsel, draagt bij aan geestelijke veerkracht en een heldere geest, ondersteunt het energieniveau en helpt bij vermoeidheid. Aan Mattisson magnesiumtauraat is vitamine B6 (in de vorm van pyridoxaal-5-phosfaat) toegevoegd. Deze vitamine draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen en is goed voor de gemoedstoestand.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1-4 vegetarische capsules met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 60 caps
EAN-code 8720289191139
ingrediënten Magnesium Tauraat, Pyridoxaal-5-fosfaat (Vitamine B6), Vegetarische Capsule.
voedingswaarde per v-caps
magnesium tauraat 750 mg
taurine 690 mg
vitamine B6 840 μg 60%