Mattisson Blue Monday Kit: Gemoedstoestand & Energie

Mattisson Blue Monday Kit: Gemoedstoestand & Energie

Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 35,80

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Mattisson Blue Monday Kit

Koud, donker en voorlopig geen vakantie: januari wordt door de meesten niet gezien als de leukste maand van het jaar. De Mattisson blue Monday Kit is speciaal samengesteld om ondersteuning te bieden aan jouw energieniveau en gemoedstoestand tijdens deze periode. Dit jaar dus geen Blue, maar een Healthy, Happy Monday! 

De Blue Monday Kit bevat de volgende 4 producten: Magnesium Tauraat, Biologische Cacao nibs, Vitamine B12 en biologische ongebrande Hazelnoten.

De Blue Monday Kit is ideaal om in januari cadeau te doen aan jezelf of een ander!

Magnesium Tauraat met B6

Magnesium tauraat (magnesium + lichaamseigen stof L-taurine) draagt bij aan geestelijke veerkracht en helpt bij vermoeidheid. Vitamine B6 is goed voor de gemoedstoestand.

Biologische Cacao nibs

Cacao nibs geven een heerlijke bite aan baksels, yoghurt of een haverontbijt. Cacao bevat magnesium, wat bijdraagt tot een normale psychologische functie, en ijzer, wat het energieniveau ondersteunt.

Vitamine B12

In tijden van stress worden de vitamine B12 voorraden sneller verbruikt, wat tot een tekort kan leiden. Vitamine B12 is goed voor de gemoedstoestand en ondersteunt het energieniveau.

Biologische ongebrande Hazelnoten

Hazelnoten zijn lekker als tussendoortje en ideaal om te verwerken in bakrecepten of salades. Hazelnoten zijn rijk aan Vitamine E (antioxidant) en bevatten verschillende mineralen, waaronder magnesium en koper.