Mattisson Pollen Pakket - Scutellaria capsules & Bijenpollen

Mattisson Pollen Pakket - Scutellaria capsules & Bijenpollen

Voeg toe aan verlanglijst
€ 29,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Gratis advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Mattisson Pollen Pakket – Scutellaria capsules & Bijenpollen

Speciaal voor de mensen die last hebben van pollen in de lucht heeft Mattisson dit pollen pakket ontwikkeld. Het pakket bestaat uit Mattisson Scutellaria (60 2500mg capsules) en Mattisson Bijenpollen (300g). Het is daarnaast de bedoeling dat je bij een imker een lokale pot honing koopt. Deze lokale honing bevat namelijk alle pollen uit de regio.

Scutellaria

Scutellaria, oftewel ‘Glidkruid’ is afkomstig van de Lipbloemenfamilie. Deze Lipbloemen groeien vooral in Mongolië, China en Korea. Naast het Scutellaria-kruid bevat dit product Vitamine C (ondersteunt het immuunsysteem), Curcumine en het Lalmin® B200-Vitaminen Complex, dat Vitamine B2, B3 en B8 (helpt bij de normale werking van de slijmvliezen) bevat. BioPerine® ondersteunt bij de opname van Curcumine.

Bijenpollen

Bijen verzamelen het stuifmeel van bloemen en voegen er honing of nectar aan toe, waardoor er korrels ontstaan. Deze stuifmeelkorrels worden bijenpollen genoemd en worden meegenomen naar de bijenkorf. In de korf dienen Bijenpollen als voeding voor de koningin en als bescherming van de korf tegen bacteriën en schimmels. Bijenpollen zijn rijk aan het stofje quercitine, dit is een natuurlijke flavonoïde die in ons lichaam werkt als histamine remmer. Een overmaat aan histamine kan leiden tot verschillende klachten als een loopneus, jeuk en branderige ogen. Mattisson Bijenpollen zijn afkomstig uit Spanje.

Bijenpollen kunnen een (allergische) reactie geven, met name bij mensen met gevoeligheid voor pollen. Het is daarom verstandig het gebruik op te bouwen van 0,5 theelepel naar 2 eetlepels.

Lokale honing

Honing is een zoete, kleverige substantie afkomstig uit de nectar van bloemen. Bijen die van bloem naar bloem vliegen verzamelen deze nectar in hun honingzak. Deze wordt geleegd in de bijenkorf, waar de werkbijen het verwerken tot honing. Iedereen kent wel de potjes honing uit de supermarkt. Deze potjes zijn meestal gevuld met honing afkomstig uit verschillende landen en streken. Lokale honing heeft als voordeel dat het sporen bevat van stuifmeel uit de omgeving en geen bewerking heeft ondergaan. De lokale honing bevat alle pollen uit jouw regio en waar jij allergisch op reageert. Door deze honing te consumeren, train je het lichaam om beter met deze pollen om te kunnen gaan. De ideale website om te zoeken naar een lokale imker is www.beelocal.com.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1x daags 1 vegetarische capsule Scutellaria tijdens of na de maaltijd met water innemen. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.

Raadpleeg vóór gebruik een arts, therapeut of apotheker in geval van ziekte of medicijngebruik.

1x daags 1 theelepel bijenpollen mengen met 1 theelepel lokale honing.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.  

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Ingrediënten Scutellaria: Scutellaria wortelextract 20:1 (Scutellaria baicalensis), Lalmin® B200 vitamine B complex**, Lalmin® Immune Bèta Glucaan complex**, Ascorbinezuur, Curcumin DC 95% extract, BioPerine® (Zwarte Peper extract) 50:1, vegetarische HPMC capsule. **Lalmin: een geregistreerd handelsmerk van de Lallemand group. Ingrediënten Bijenpollen: 100% Bijenpollen.  

Specificaties

Meer informatie
inhoud 2 stuks
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8720289192792

Reviews