Omega-3 Visolie - 18% EPA 12% DHA - 120 capsules
Beschrijving
Wat is Visolie?
Mattisson Omega 3 Visolie 1000 mg bevat hoogwaardige, 100% pure visolie die bij lage temperatuur wordt geperst uit diverse vissoorten. Door dit milde verwerkingsproces bevatten deze capsules geen additieven en hebben ze ook geen chemische verandering ondergaan. Visolie is een bron van de omega 3 vetzuren EPA & DHA. Mattisson visolie 1000 mg bevat 180 mg EPA & 120 mg DHA
Herkomst: Noord Amerika
EPA & DHA
EPA en DHA zijn Omega 3 vetzuren die bijdragen tot de instandhouding van de normale bloeddruk (bij inname van 3 gram EPA en DHA per dag, niet meer dan 5 mg gecombineerd innemen). Ook hebben EPA en DHA een gunstige werking op het hart (bij 250 mg EPA & DHA per dag). Daarnaast is DHA goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen (bij 250 mg per dag).
Aanbevolen gebruik
Opmerking
Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.
Veiligheid
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
*Geoorloofde EFSA claims
**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)
Gebruik en bewaren
1-2 x daags 1-2 capsules tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Capsules met water innemen.
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.
Ingrediënten
ingrediënten | Pure visolie |
---|---|
voedingswaarde per | capsule |
omega-3 | 1000 mg |
omega-3 DHA | 120 mg |
omega-3 EPA | 180 mg |
Specificaties
inhoud | 120 caps |
---|---|
EAN-code | 8717677960606 |
land van herkomst | Noord-Amerika |
allergenen | Vis |