Meet: Bjorn Kellerman

 

International Fieldhockey player Dutch team & SV Kampong

Ik ben een spits pur sang en ben mijn hockeyloopbaan begonnen bij HC Zeewolde. Vervolgens speelde ik voor Amersfoort, SCHC, Rotterdam en speel ik nu voor SV Kampong. Daarnaast heb ik voor diverse Nationale jeugdselecties gespeeld en maak ik nu deel uit van het Nederlands Elftal en bereid ik mij voor op de Olympische Spelen in Tokyo 2021.

 

Training en Voeding

Het intensieve trainingsprogramma wat ik vanuit mijn club en het Nederlands elftal volg vraagt veel mijn lichaam. Ik train 13 keer per week. Voeding is voor mij dus zeer belangrijk. Voor de training heeft mijn lichaam voldoende energie nodig en na de training voldoende stoffen om zo goed en snel mogelijk te herstellen.

Om op toernooien het beste uit mezelf te halen is het dus heel belangrijk om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Mattisson heeft een uitgebreid assortiment met producten die goed passen in mijn topsport lifestyle.

Tot aan de Olympische spelen deel ik via mijn topsport lifestyle via instagram.

Naast mijn favorieten producten die mij helpen om goed te kunnen presteren laat ik ook de producten zien die mijn herstel bevorderen.

 

Alvast een favoriet: Collageen

Eén van mijn favorieten is bijvoorbeeld Collageen! Een veel voorkomende klacht bij topsporters wanneer ze intensief sporten is pijn in spieren en gewrichten. Collageen helpt mij enorm. Dit is namelijk een eiwit dat zorgt voor de cohesie, elasticiteit en regeneratie (herstel) van al onze bindweefsels, waaronder huid, pezen, gewrichtsbanden, kraakbeen en botten. Aangezien je dit eiwit maar tot het 25e levensjaar zelf aanmaakt (daarna neemt dit geleidelijk aan af) is het belangrijk om dit aan te vullen. Hiermee bevorder je herstel en voorkom je schade op langere termijn.

 

Volg mij op Instagram

Als je het leuk vind om mijn topsport lifestyle  te volgen dan kan dit via instagram daar zal ik regelmatig recepten maar ook kennis delen over de producten die ik van Mattisson gebruik. En ik mag regelmatig een product weggeven!

 

Bjorn