Meet: Karlijn Visser

 

Hoofdredacteur Holistik

Wanneer je advies geeft over lifestyle en ervoor wil zorgen dat jouw volgers het beste uit zichzelf halen, is het belangrijk om goed op voeding te letten. Blogger en lifestyle journalist Karlijn Visser (Holistik) beseft zich dit en vertelt over haar ontbijt en health trends.

 

Ontbijt

“Ik voeg elke ochtend proteine poeder toe aan mijn breakfast bowl die meestal bestaat uit acai pulp, banaan, avocado en wat spinazie. Omdat ik niet zoveel vlees, vis of eieren eet vind ik het belangrijk me bewust te zijn van het binnenkrijgen van voldoende eiwitten. Gelukkig wordt het aanbod vegan proteine poeders steeds breder en vooral lekkerder”.

 

Mix and match

“Het leuke van mijn werk is dat ik boven op allerlei health trends zit en voortdurend nieuwe dingen op de markt kan testen. Zo was ik een tijdje verslingerd aan het berkensap van Mattisson en heb ik ook trouw een aantal maanden achter elkaar dagelijks een mini glaasje aloe vera sap genomen.”

 

Over Karlijn

Karlijn Visser (1986) is ex-Friend of the Brand en former Goodiebag Girl. Dit waren haar vorige bedrijven die ze samen met compagnon en beste vriendin Evelyn van Hasselt opzette. Daarnaast werkt ze al ruim tien jaar als lifestyle journalist voor diverse magazines en rondde ze lang geleden haar bachelor Media & Cultuur aan de UvA af. In april 2015 besloot Karlijn samen met Evelyn een onderneming te starten dichter bij haar hart. Holistik was snel geboren; een digitaal magazine voor de stylish, sustainable do-gooder. Waarom Holistik? Omdat Karlijn altijd een nieuwsgierig mens is geweest met grote (onbeantwoorde) levensvragen. Het leven echt aan gaan vergt moed. En voor al die mensen die hiervoor durven te kiezen helpt Holistik hen op weg. Holistik is A guide to the greater you. Om het beste uit zichzelf te halen gebruikt ze dan ook regelmatig producten van Mattisson.