Meet: Marjolein Buis

 

Marjolein Buis in actie

Marjolein Buis weet wat het betekent om te winnen en wat je ervoor moet doen om de wereldtop te bereiken. In 2012 deed zij voor het eerst mee aan de Paralympische Spelen in Londen en in 2016 reisde zij af naar Rio de Janeiro. In het voorjaar van 2017 behaalde zij de dubbeltitel in Japan en een week later in Korea. 

 

Wereldtop

Full-time trainen om tot de wereldtop te blijven behoren betekent voor Marjolein dat zelfs de snoepjes verantwoord zijn. Zij zegt hierover: “als topsporter eet ik zo gezond mogelijk, maar ik houd wel van snoepen. Mijn ‘snoepjes’ zijn de biologische Moerbeibessen en Incabessen van Mattisson.” 

 

Herstellen

Marjolein houdt het niet alleen bij snoepen, maar gebruikt ook diverse producten uit het aanbod van Mattisson om te herstellen na een zware training en om in de keuken te kunnen variëren. “Met diverse tot poeder gemalen vruchten verrijk ik mijn hersteldrank na het sporten (geheim recept!) en het amandelmeel gebruik ik in de keuken bij het bakken. Het aanbod van Mattisson is rijk en ik verheug me op het kennismaken met de nieuwe lijn producten”, aldus Marjolein.