Meet: Mirna van Donselaar

 

Voedingscoach & Huidcoach

Mirna van Donselaar is eigenaar van Beauty- & Wellness PR-bureau Cosmetitext PR. Tevens is ze eigenaar en hoofdredacteur van de blog huidcoach in de praktijk, schrijft ze als trendcolumnist en werkt ze als trendwatcher op het gebied van beauty, wellness en gezondheid in opdracht van diverse media. Naast hoogwaardige huidverzorging zweert ze bij de producten van Mattisson, om haar lichaam en huid gezond, stralend en vitaal te houden.

 

Bewust gezond

Ik leef heel bewust gezond, mindful en eet het hele jaar zo ‘clean’ mogelijk. Dat betekent zoveel mogelijk suikervrij, puur, biologisch, dichtbij de natuur en volgens het natuurlijke aanbod van de seizoenen leven en eten. Of het nu winter of zomer is, ik drink overdag altijd veel zuiver bronwater, groene thee en weinig koffie. Naast gezonde voeding, neem ik ook dagelijks een extra dosis voedingsstoffen, superfoods en andere supplementen van Mattisson.

 

Kurkuma poeder en Matcha Thee

Zowel geelwortel (kurkuma) als matcha thee kennen een eeuwenoude geschiedenis qua medicinaal en gezondheidsbevorderend gebruik. Ze zijn beide uitzonderlijk rijk aan antioxidanten en hebben krachtige ontstekingsremmende eigenschappen. Ik gebruik ze dagelijks, het hele jaar door en heb zelden of nooit last van griep of verkoudheden! Ze vangen vrije radicalen, helpen je immuunsysteem te stimuleren en houden je lichaamscellen gezond en langdurig vitaal. Zelf gebruik ik de handige gemalen, 100% biologische poeders van deze supplementen van Mattisson.

 

Detox

Om het verwijderen van afvalstoffen uit mijn lichaam van binnen uit een handje te helpen, gebruik ik ook regelmatig de Absolute Super Smoothie Raw Detox Mix van Mattisson. Deze hoogwaardige detoxmix is rijk aan plantaardige eiwitten en vezels. Het is een natuurlijke bron van belangrijke B-vitaminen, foliumzuur en de mineralen selenium, fosfor, ijzer, zink, koper en mangaan. Daarnaast bevat deze mix bétacaroteen, chlorofyl, zeaxanthine en inositol. Ik begin er vaak mijn dag mee op een nuchtere maag om mijn lichaam een gezonde ‘kick start’ en natuurlijke detoxboost te geven!