Meet: Tina Redder

 

Mijn naam is Tina Redder, ik ben in de eerste plaats moeder maar ook een yoga liefhebber en een enthousiaste planteneter. Ik ben op zoek naar een gezond, gebalanceerd en puur levensstijl voor mijzelf en mijn gezin. Op mijn website deel ik mijn passie voor gezondheid en lekker eten. Alles wat ik weet, ontdek en leer over rauw maar ook gekookte, plantaardige familie maaltijden.

 

Biologisch

Ik eet vooral rauw, veel verse, rijpe vruchten en groente. Een beetje noten en zaden. Veel makkelijk opneembare koolhydraten, weinig vet en rustig met eiwitten. Allemaal plantaardig en zo veel mogelijk biologisch. Hier sluiten heel veel artikelen van Mattisson Healthstyle perfect bij aan. Ik gebruik al jaren hun producten dagelijks, denk maar aan chia– en hennepzaden, lucuma poeder voor een heerlijke karamelachtige smaak.

 

Dagelijkse smoothies

Rauwe biologische groene- en vruchtenpoeders zoals brandnetelblad, tarwegras, acaï en blauwe bessen voor in onze dagelijkse smoothies. Voor mijn gezin gebruik ik vaak teff– en quinoameel, yaconpoeder, kokosbloesemsuiker en tapiocameel om glutenvrije muffins en brood mee te bakken. Er komen regelmatig interessante nieuwe producten bij zoals de kombucha en aquakefir fig & lemon die ik dolgraag wil proberen!

 

Recepten die Tina met onze producten heeft gemaakt:

Overnight Oats

Appeltaart, gemaakt zonder warmte

 

Tina heeft ook een e-book. Kijk op haar website voor dit SuperFoodie e-book.