GRATIS Living Lemonade bij elke bestelling vanaf €25! Shop nu

Probiotica 10 miljard CFU - 1000mg - 60 capsules

Probiotica 10 miljard CFU - 1000mg - 60 capsules

€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat zijn Probiotica?

In de darmflora leven bij ieder mens grote hoeveelheden bacteriën. Deze bacteriën zijn deels van belang voor je lichaam en deels schadelijk. In een gezonde darmflora zijn de bacteriën in balans, maar de darmflora kan veranderen door leefstijl, stress en medicijngebruik. Wanneer de darmflora uit balans raakt kunnen er klachten ontstaan. Probiotica producten bevatten een grote hoeveelheid aan ‘goede’ bacteriën. Probiotica ondersteunen een gezonde spijsvertering*, een goede balans van bacteriën in de darmflora* en het immuunsysteem.*

Probiotica capsules

Mattisson Probiotica capsules bevatten 10 verschillende probiotica stammen en 10 miljard CFU* per dagdosering. De Prebiotische FOS Inuline stimuleert de opname van de probiotica. Er is een maagzuurresistente capsule gebruikt, zodat de capsules pas openen in de darmen.

*CFU: Colony Forming Units/ kolonievormende eenheden.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1 – 2 capsules per dag innemen, bij voorkeur op een lege maag of tijdens het ontbijt. Hiermee krijgt u 5 of 10 miljard CFU probiotica binnen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Na openen afgesloten en bij voorkeur in de koelkast bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.  

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Probiotica (maïs maltodextrine, 10 miljard CFU/g probiotische stammen), FOS Inuline Agave, anti-klontermiddelen (plantaardig magnesium stearaat, microkristallijn cellulose)
voedingswaarde per 2 v-caps.
bifidobacterium bifidum 0,5 miljard
bifidobacterium breve 1 miljard
bifidobacterium lactis 2 miljard
bifidobacterium longum 1 miljard
FOS inuline 27 mg
lactobacillius lactis 2 miljard
lactobacillus acidophilus 0,5 miljard
lactobacillus bulgaricus 0,5 miljard
lactobacillus casei 1 miljard
lactobacillus rhamnosus 1 miljard
lactobacillus salivarius 0,5 miljard

Specificaties

Meer informatie
inhoud 60 caps
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8717677968039
allergenen Maïs

Reviews