GRATIS Living Lemonade bij elke bestelling vanaf €25! Shop nu

Reishi Premium 400mg - 60 capsules

Reishi Premium 400mg - 60 capsules

€ 14,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Reishi?

Reishi (Ganoderma lucidum) is één van de bekendste en meest gebruikte geneeskrachtige paddenstoelen. In Azië wordt de paddenstoel al meer dan 2.000 jaar wordt gebruikt vanwege zijn positieve werking op de gezondheid. Dit vooral vanwege het positieve effect dat Reishi zou hebben op het immuunsysteem. 

Ganoderma Lucidum betekent ‘blinkende huid.’ In China wordt Reishi ook wel het ‘Kruid van de Spirituele kracht genoemd.’ Reishi groeit als parasiet op loofbomen, maar kan ook op afgestorven boomstammen groeien. De kleur van Reishi is rood.

Mattisson Reishi poeder bevat zowel het mycelium als de Young fruiting body en heet water- en ethanol extract (bevat géén ethanol).

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Reishi?

Dat Reishi al meer dan 2.000 jaar wordt gebruikt in de traditionele Oosterse geneeskunde is te danken aan de hoge concentratie aan vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidanten en adaptogenen die in de paddenstoel te vinden zijn. Reishi bevat daarnaast triterpenen en polysachariden. Al deze stoffen dragen bij aan de gezondheidsvoordelen van Reishi. 

Verschillende positieve eigenschappen die aan Reishi worden toegekend is het ondersteunen van het behoud van een gezonde bloedcirculatie*, ondersteuning van het immuunsysteem* en een gezonde cholesterolspiegel. Ook ondersteunt Reishi een gezonde psychologische functie*.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1-3x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Buiten bereik van kinderen houden.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten 100% Reishi Premium (Ganoderma lucidum) 400 mg (per vegetarische capsule).
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per vegetarische capsule
reishi 400 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 60 caps
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8717677963317

Reviews