Rhodiola Extract 5% - 60 capsules

Rhodiola Extract 5% - 60 capsules

€ 24,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Rhodiola

Rhodiola rosea extract is afkomstig van de wortels van een vetplant die net als Maca, Ginseng, Lion’s mane tot de adaptogenen familie behoort. Rhodiola is afgeleid van het Griekse woord ‘rhudon’, wat roos betekent. De plant heeft deze benaming te danken aan zijn rozengeur.

Adaptogeen

Rhodiola is een adaptogeen. Adaptogenen zijn niet-toxische planten die het lichaam helpen weerstand te bieden aan lichamelijke en geestelijke stress en terug te brengen naar een niveau van homeostase. Adaptogenen worden al eeuwenlang in China en in de Ayurveda gebruikt en tegenwoordig zijn ze ook in de Westerse wereld sterk in opkomst.

Rhodiola helpt om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven in periodes van stress*. Daarnaast heeft het een gunstige invloed op de slaapfunctie*, helpt het de geest helder te houden*, is het goed voor de doorbloeding* en ondersteunt het ons zenuwstelsel.*

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1-2 x daags 1 capsule in de ochtend of
middag bij een maaltijd met water innemen.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en afgesloten bewaren.
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 60 caps
land van herkomst Spanje
ingrediënten Ingrediënten: Rhodiola rosea extract (Rhodiolife®), vegetarische capsule.
voedingswaarde per v. capsule
Rhodiola extract (Rhodiolife®) 250 mg (per capsule)
waarvan Rosavins 12,5 mg
waarvan Salidroside 4,5 mg