Rode Keto Olie - MCT Olie & Astaxanthine

Rode Keto Olie - MCT Olie & Astaxanthine

€ 24,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Absolute Red Keto Oil – MCT Oil & Astaxanthine

Red Keto oil is een mix van MCT olie C8/C10 in combinatie met Astaxanthine (uit Haematococcus pluvialis algen). Met een dosering MCT van 15 ml krijg je 2 mg pure astaxanthine binnen. Astaxanthine is een donkerrode kleurstof die wordt gemaakt door een eencellige alg en behoort tot de carotenoïde. Deze Bloedregenalg groeit in meren, rotspoelen, vijvers en Arctische zeegebieden en wordt ook wel ‘Het Rode Goud’ genoemd. Astaxanthine beschermt de alg tegen invloeden van buitenaf en is daarmee een natuurlijke krachtige antioxidant.* Antioxidanten beschermen het lichaam tegen vrije radicalen van buitenaf. Astaxanthine is de reden dat zalm, forel, andere waterdieren en zelfs flamingo’s zo’n mooie roze kleur hebben. Voor deze dieren is Astaxanthine van levensbelang. En steeds duidelijker wordt dat het ook voor mensen een zeer interessante stof is. Astaxantine ondersteunt verder de gezondheid van hart, bloedvaten en ogen.*

Herkomst Astaxanthine

De bron van onze Astaxanthine is volledig natuurlijk van Haematococcus pluvialis, geteeld in de Atacama-woestijn. Het gebruik van MCT vetzuren heeft veel voordelen. Het verhoogt de vetverbranding (voornamelijk bij mensen met een hoog lichaamsgewicht*, helpt op gewicht te blijven*, bevordert het verzadigingsgevoel na de maaltijd*, geeft je snelle energie** en heeft een positieve invloed op je bloedsuikerspiegel.** Het beste is om de Keto oil red met Astaxanthine in te nemen op een lege maag. Dan is de impact van de MCT vetzuren op het lichaam namelijk het grootst. Het nemen van deze Instant Keto oil red met Astaxanthine ondersteunt de overgang van koolhydraatverbranding naar vetverbranding (ketose).

Wat zijn MCT vetzuren?

MCT is de afkorting voor Medium Chain Triglycerides (middellange ketenvetzuren). MCT vetzuren worden in het lichaam omgezet in energie. Vetzuren met een lange keten (die het lichaam ook nodig heeft) worden trager omgezet in energie. MCT wordt door het lichaam direct omgezet zodat je wellicht sneller en langduriger energie ervaart. ** Het voordeel is dat de vetten maar in mindere mate voor vetopslag gebruikt worden. Voor sporters is het voordelig dat de MCT vetzuren gebruikt kunnen worden voor energie als de glucose in het lichaam na een bepaalde tijd verbruikt is. 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

2 eetlepels (30 ml) een half uur voor de maaltijd voor optimale werking. Eventueel opbouwen vanaf 1 theelepel tot 2 eetlepels in ongeveer een week als u nog geen andere MCT oliën gebruikt. Dit product niet verwarmen. Na opening ongeveer 6 weken houdbaar. Hoeft niet in de koelkast bewaard te worden. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. *Geoorloofde EFSA claims **Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

 

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 500 ml
EAN-code 8717677969135
land van herkomst Duitsland
smaak Vanille
ingrediënten MCT Olie uit Kokos-olie, natuurlijk Vanille aroma, Astaxanthine (van Haematococcus pluvialis algen)
voedingswaarde per 100 g
energie 3760 kj / 900 kcal
vet 100 g
vet waarvan verzadigd 100 g
koolhydraten 0 g
eiwitten 0 g
vezels 0 g
zout 0 g
astaxanthine 13 mg
caprinezuur (C10) 33 g
caprylzuur (C8) 53 g