Rozenbottel 500mg - 90 capsules

Rozenbottel 500mg - 90 capsules

€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Rozenbottel?

De rozenbottel is de vlezige vrucht van een rozenstruik. De botanische naam voor de rozenbottelstruik is Rosa Canina, wat betekent ’Roos van de Hond’ of ’Hondsroos’. Vroeger werd wortel van deze plant gebruikt om beten van dolle honden mee te behandelen. 

Bron van Vitamine C

De Rozenbottel wordt ook wel citroen of kleine sinaasappel van de Noordelijke landen genoemd. Dit komt doordat de vrucht een zeer rijke bron is van Vitamine C, zelfs nog meer dan een citroen of sinaasappel. Door het grote aandeel aan vitamine C zorgt rozenbottel mede voor een goede weerstand, ondersteunt het het energieniveau en draagt het bij aan een sterk gebit.

Bron van IJzer

Rozenbottel is een bron van ijzer. Ijzer ondersteunt de aanmaak van rode bloedcellen, ondersteunt een normale cognitieve ontwikkeling en ondersteunt een normaal werkend immuunsysteem. 

Rozenbottel is ook verkrijgbaar in poedervorm.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1-2x daags 1-3 Rozenbottel capsules tijdens of na de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten 98,04% Rozebottel Olie, 1,96% Natuurlijk Vitamine E
voedingswaarde per capsule
rozenbottelolie 500 mg
vitamine E 10 mg 83%

Specificaties

Meer informatie
inhoud 90 caps
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8717677962372

Reviews